in ,

Hrdinský čin policajtov! Postarali sa o 1,5 ročné dieťa, kým si jej mladá matka na 5 hodín v noci “odskočila”! Matku správanie výjde poriadne draho!

Susedov v obci neďaleko Hlohovca vyrušil nočný plač malého dievčatka, ktorý neutíchal. Zalarmovali preto políciu, ktorá išla situáciu preveriť. Hlohovskí policajti npor. Miroslav P. a stržm. Damián M. boli počas nočnej služby na miesto hlásenia vyslaný. Z prázdneho bytu tam naozaj znel neutíchajúci detský plač. Z bytu sa skutočne nikto neozýval, preto sa policajti rozhodli za prítomnosti susedov vylomiť dvere.

Staršie dvere sa im podarilo bez poškodenia vytiahnuť z pántov a vojsť dnu. Policajti si to namierili priamo do izby, v ktorej našli detskú postieľku a v nej malú, uplakanú slečnu. Ihneď ju zobrali na ruky, aby sa upokojila. To sa im veľmi rýchlo aj podarilo.

Policajti na mieste nenašli ani čisté plienky, preto oslovili susedov, ktorí s hygienickými pomôckami pomohli.

Policajt na stálej službe medzitým kontaktoval pracovníčku sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately. Zatiaľ čo jeden člen hliadky zabezpečoval jej príchod, npor. Miro sa vyše hodiny staral o malú „sirôtku“, piše facebooková stránka polície SR.

Pokračovanie na druhej strane

Desivá smrť ženy! Zavraždiť ju mal Iba 15-ročný chlapec! Aký trest mu hrozí a aký mali spolu vzťah?

Neuveriteľný rozchod ako z filmu! Muž jej povedal, že si ide kúpiť nohavice na svadbu. Zobral jej auto a už ho nebolo! Dôvod ťa zaskočí!