in ,

Hajlujúci mladík z Bratislavy, ktorý napadol Novozálanďana, mal vyviesť aj ďalšie otrasné činy!

Policajti  zadržali muža menom František V. z okresu Lučenec, ktorý nedávno v hlavnom meste spôsobil výtržnosti. Na sociálnej sieti facebook polícia informuje, že mladý muž čelí obvineniu z výtržníctva. Mladík je stíhaný väzobne. Muža z Nového Zélandu mal pri prechádzke centrom mesta opakovane napadnúť, bitka bola sprevádzaná hajlovaním. Celá situácia sa odohrala, keď bol Novozálanďan na prechádzke so svojou priateľkou.

“Podľa doterajších informácií mal obvinený koncom minulého mesiaca fyzicky napadnúť pred priechodom pre chodcov na Kamennom námestí poškodeného, a to úderom päsťou do zadnej časti hlavy,” oznámili policajti na facebooku a dodali, že bezprostredne po napadnutí mal mladík nastúpiť do električky, ktorá smerovala do mestskej časti Dúbravka.

Hajlujúci mladík mal vykonať aj ďalší útok a to v MHD

“V nej takisto fyzicky napadol ďalšieho muža, a to úderom päsťou do oblasti tváre. Policajti ho na základe opisu v priebehu minulého týždňa zadržali v mestskej časti Petržalka a eskortovali na príslušné policajné oddelenie,” napísali na sociálnu sieť príslušníci policajného zboru.

Tento muž je recidivista, keďže sa už v minulosti dopustil podobného priestupku a bol riešený hliadkou Mestskej polície. Bol podaný podnet na jeho väzobné stíhanie a v prípade odsúdenia mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Milujem Slovac. Kontext v komentaroch.
by u/hovno115533 in Slovakia

Inštruktor poslal postrelenej kadetke dojímavý list: Nebudete veriť, ako naň reagovala!

Poslanec Čepček navrhuje, aby ste na sledovanie porna potrebovali na Slovensku súhlas notára! Kedy zákon prerokuje NR SR?