in ,

FOTO: Poznáte ho? Muž onanoval v električke. Polícia po ňom pátra. Zverejnila aj fotografiu ohavného činu.

Exhibicionizmus alebo sexuálne obtiežovanie na verejnosti je závažný problém. Dnes zverejnila polícia Českej republiky podrobnosti k prípadu, ktorý sa stal v električke v Prahe.

Policajti žiadajú o pomoc s identifikáciou páchateľa, ktorý onanoval pred cestujúcimi v električke v Prahe 5. Prípad posudzuje polícia ako trestný čin výtržníctva. Kedy presne sa incident stal, polícia neupresnila.

“Hneď ako sa 32-ročná žena ocitla naproti neznámemu mužovi v električke medzi zastávkami Poštovka a Hlušičkova v Prahe 5, si muž náhle rozopol svoje nohavice, vytiahol penis a začal pred ňou onanovať,” informoval hovorca polície Jan Rybanský na internetovej stránke. Potom muž vystúpil z električky a odišiel na doposiaľ neznáme miesto.

Aj keď mnohí ľudia nevedia, ako zareagovať na takéto správanie, jedna z cestujúcich páchateľa odfotografovala. Polícia následne fotografie zverejnila a žiadá verejnosť o pomoc.

Električka prejde týmto úsekom piatich zastávok za približne šesť minút, čo dalo poškodenej dosť času na to, aby muža počas činu vyfotografovala. “Preto poznáme jeho tvár. Ak páchateľa spoznávate, kontaktujte linku 158,” žiada česká polícia verejnosť.

Ďalšie fotografie z páchania trestného činu nájdete na druhej stránke článku

Mesežnikov nie je prekvapený z prieskumu dôveryhodnosti politikov, okomentoval aj prvé miesto Krajniaka

Podľa Budaja bude náročné pred ľudmi obhájiť, že usilovať sa o slušnú vládu má zmysel