in ,

Dali si bozk a už ju živú nevidel. Priateľ Katky († 18), Sebastián, opísal posledné spoločné minúty. Ako je možné, že ju auto zachytilo na priechode?

Tragédia v Zvončíne: Osudný zrážka na priechode pre chodcov

Vyšetrovanie prebieha

Prípad si prevzala vyšetrovateľka z trnavskej polície, ktorá začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Aby boli zistené presné príčiny a okolnosti nehody, polícia si na pomoc privolala znalca z odboru cestná doprava.

V tejto chvíli sú všetky okolnosti tragédie predmetom intenzívneho policajného vyšetrovania. Táto tragická udalosť opäť pripomína dôležitosť neustálej opatrnosti a zvýšenej pozornosti nielen zo strany vodičov, ale aj chodcov.

Za volantom sedel 20-ročný vodič, ktorý na aute Honda CR-V smerom na Trnavu mal pri prejazde cez obec Zvončín pravou prednou časťou auta zachytiť chodkyňu. Polícia uvádza, že Katka už takmer prešla celý priechod, no na jeho konci ju zachytilo auto.

Katka († 18) zo Zvončína sa v osudný večer vracala domov z rande, ktoré mala so svojím priateľom Sebastiánom (18). Katka v osudný deň odchádzala zo svojho rande, na ktorom bola s priateľom Sebastiánom. „Boli sme spolu v Trnave na rande. Dali sme si kávu, jedlo. Všetko bolo krásne,“ uviedol nešťastný chlapec pre Nový čas. Potom sa obaja vydali domov. Katka do Zvončína, priateľ do Dubovej.

„Bozkávali sme sa v autobuse. Dal som jej poslednú pusu a vystúpila z autobusu. Povedala, že mi napíše z domu ako vždy. Muselo sa to stať hneď vtedy, ako autobus odchádzal. Bolo to pár sekúnd.“


Katka sa mu mala ozvať, že dorazila domov, no nestalo sa tak. „Myslel som, že má vybitý telefón. O chvíľu mi volá jej mamina, že Katka je mŕtva. Bol som v šoku,“ povedal so slzami v očiach. Dodal, že si nevie predstaviť, ako bude bez Katky žiť.

Pellegrini by ako prezident nevyslal žiadneho slovenského vojaka na Ukrajinu, falošné hrdinstvo nie je na mieste

Nová legislatíva týkajúca sa RTVS predstavuje ovládnutie inštitúcie, vyhlásil Korčok (video)