AKTUÁLNE! Žiakov bratislavského gymnázia šokovala informácia o streľbe a výbušnine v škole! Poznáme detaily

Žiakov bratislavského gymnázia šokovala hneď ráno správa, ktorá im zmenila dnešné plány. V ich škole sa podľa prvých informácií malo strieľať. Na mieste zasahuje polícia, ktorá žiakov obrátila naspäť domov.

O údajnej streľbe na bratislavskom gymnáziu informoval portál Topky. Vedenie školy ráno žiakom oznámilo podozrenie ohľadom výbušniny a streľby na škole.

Podľa neoverených informácií portálu Topky sa mal neznámy páchateľ vyhrážať viacerým školám, údajne tvrdil, že sa chystá zabiť niekoho z vedenia školy.

Žiačky gymnázia dúfajú, že šlo iba o nepodarený vtip. “Neviem, niekto si asi povedal, že si urobí žart, alebo niečo. Aspoň dúfam, že to bol žart a nie niečo reálne, nejaká hrozba. Asi sa ľudia moc nudia v dnešnej dobe,” povedala pre Plus 7 dní jedna zo študentiek.

Škola totiž vyhlásila na dnešný deň riaditeľské voľno. Čakajú na podrobnejšie informácie.

Zásah na škole potvrdili aj bratislavskí krajskí policajti, ktorí vydali stanovisko. “V súvislosti s prijatým e-mailom na jednej zo stredných škôl v Bratislave policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave aktuálne vykonávajú procesné úkony. V nadväznosti na zverejnené informácie oznamujeme verejnosti, že k žiadnej streľbe na strednej škole nedošlo, ide o e-mailovú vyhrážku,” objasňuje polícia.