Pamätáte si ho? Takto DNES vyzerá Andrej zo šou Mama, ožeň ma. Už má svoju lásku

foto: TV Joj Andrej - Mama, ožeň ma

foto: TV Joj Andrej - Mama, ožeň ma

Život niekedy ponúka nečakané príležitosti, ktoré nás zavedú tam, kde by sme nikdy nečakali. Pre Andreja, účastníka televíznej šou Mama, ožeň ma, bola účasť na projekte skôr komediálnym zážitkom než romantickým úspechom.

Jeho svojrázne správanie a nezabudnuteľné výroky sa stali fenoménom internetu, ale lásku pred kamerami nenašiel. Andrej však nezanevrel na život ani na lásku a po odchode z relácie sa mu podarilo nájsť šťastie inde. Dnes žije šťastný život po boku partnerky Amálie, s ktorou má dcérku. Ako sa jeho život vyvinul a čo dnes robí? Odpoveď vás môže prekvapiť.

Andrej zo šou Mama, ožeň ma
foto: instagram.com

Andrej zo šou Mama, ožeň ma, našiel svoje šťastie

Andrej, známy divákom televízie JOJ zo šou Mama, ožeň ma, si napriek neúspechu v láske počas nakrúcania našiel spôsob, ako pobaviť divákov. Jeho výrazné správanie a ikonické hlášky rýchlo obleteli internet a spravili z neho známeho “internetového hrdinu”. Jeho najpamätnejšia veta, ktorú vyriekol účastníčke za použitie vulgarizmu, znie dodnes: „Skákať mi po hlave nebudeš a totó, čo si teraz zahrešila, tu mi zrobíš dvadsať klikov.”

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.