Luxus za dostupnú cenu! Superb z Číny kúpiš len za 14 200 €. Nahradí u nás Škodu? Takto vyzerá!

foto: youtube.com

foto: youtube.com

Čínska automobilka Chery predstavila nový model sedanu Arrizo 8, ktorý si už teraz vyslúžil pozornosť ako vážny konkurent európskych výrobcov automobilov, medzi nimi aj Škody Superb. Tento elegantný a cenovo dostupný luxusný model mieri na európsky trh s cieľom zaujať zákazníkov, ktorí hľadajú luxusné vozidlo za rozumnú cenu.

Vzhľadom na aktuálne ceny a ponúkanú výbavu môže Arrizo 8 zamiešať karty na trhu strednej triedy. Cena okolo 14 200 eur z neho robí veľmi atraktívnu voľbu. Je však otázne, ako obstojí v porovnaní s overenými modelmi na európskom trhu.

Zdroj: cheryinternational.com

Model Arrizo 8 je navrhnutý s modernými technológiami a priestranným interiérom, čo z neho robí silného konkurenta v strednej triede vozidiel. Vo výbave nájdeme 12,3-palcové displeje, kožené čalúnenie a široké spektrum moderných technológií, vrátane klimatizácie, bezkľúčového vstupu a Wi-Fi pripojenia. Výhodou je aj výber motorov. Základný model prichádza s 1,6-litrovým preplňovaným motorom s výkonom 186 koní, pričom automobilka plánuje ponúknuť aj výkonnejšie verzie s 1,5 a 2,0-litrovými turbomotormi.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.