Žena odrezala manželovi pred Vianocami jeho pohlavný orgán! Muž si ho už naspäť neprišije! Nevedela mu odpustiť, že…

Vianoce sú sviatkom pokoja, oddychu a rodinnej pohody. No nájdu sa aj príbehy ľudí, ktoré s pokojom a rodinnou pohodou nemajú nič spoločné. Práve naopak. Pripomínajú drámu. Jednu takúto drámu riešili aj policajti v Brazílii. Im sa sama prišla udať len 34-ročná žena.

Žena žila so svojím, o päť rokom starším manželom celkom v harmonickom zväzku až dovtedy, keď sa nedozvedela šokujúcu správu. Jej manžel sa mal dopustiť nevery. Mal zneužiť jej štrnásťročnú neteru. Túto šokujúcu správu nevedela manželka zniesť a tak sa rozhodla pre radikálny čin.

Podľa médií v Brazílii žena prišla na policajnú stanicu so svojím bratom. Tam ohlásila trestný čin. „Dobrý večer, pán policajt, odrezala som svojmu manželovi pen*s,” zahlásila na policajnej stanici 34-ročná žena.

Incident sa odohral v obci Atibaia neďaleko Sao Paula. Podľa denníka Daily Star žena priviazala muža k posteli pod zámienkou intímnych hier a potom ho skántrila žiletkou. Podľa správ polície je muž momentálne hospitalizovaný a jeho udravotný stav je stabilizovaný.

Pre ženu to bude mať nepríjemnú dohru. Polícia ju stíha za pokus o zabitie.

Pozri sa, čo urobila žena s mužovým pohlavným údom. Viac na druhej strane