Šokujúce video z Ameriky. Ľudia sa v tomto meste po užití drogy menia na zombie! Youtuber hovorí o najdesivejšej ulici v Amerike

Český youtuber David Luu sa vydal na poznávaciu cestu do Ameriky, v rámci ktorej navštívil aj Philadelphiu. Philadelphia je historické mesto nachádzajúce sa na východnom pobreží Spojených štátov, v štáte Pennsylvania. Je to jedno z najstarších miest v krajine a má bohatú históriu a kultúru.

Okrem šialených sociálnych problémov, ktoré toto mesto zažíva, zdokumantoval youtuber aj tie príjemnejšie miesta v tomto americkom meste, ako napríklad lietadlovú loď, ochutnali tradičný pokrm a vybehli schody, ktoré predtým vybehol aj sám Rocky Balboa. V meste nájdete aj väznicu, kde bol uväznený Al Capone.

Philadelphia je miestom, kde boli podpísané Deklarácia nezávislosti a Ústava Spojených štátov. Preto tam nájdete aj zvon slobody. Mesto je domovom aj viacerých významných múzeí, vrátane Múzea umenia v Philadelphii, ktoré patrí medzi najväčšie a najprestížnejšie umelohistorické múzeá na svete.

Vo videu sa youtuber s partiou podelili o tom, ako hrajú hry či skejtujú na ihrisku, z ktorého ich policajti neskôr vyhodili.

Najdesivejšie zábery priniesli z časti Kensingtonu v Philadelphii, čo je ulica, v ktorej nájdete ľudí s divným správaním a jej návšteva vám pokazí z Phliadelphie príjemný dojem.

Článok pokračuje na druhej strane