Zaujímavosti

Ozvala sa ďalšia obeť Tomyho Kotta. “Vedeli to o ňom všetci. Nechal ma ležať v bezvedomí”, zdôverila sa Lujza vo videu

Bývalá účastnícka miss, Ráchel Karnížová (21)  všetkých šokovala, keď v utorok zverejnila fotky, na ktorých je celá dobitá. Vo videu, ktoré zdieľala, bol zničený nábytok a bordel. Okrem toho zverejnila aj správy, ktoré jej mal napísať jej už bývalý priateľ Tomy Kotty. Správy plné vyhrážok, urážok a ponižovania.

Bývalá misska Ráchel Karnížová a moderátor Tomy Kotty zverejňovali na sociálnych sieťach zamilované fotografie. Ľudia im želali lásku a šťastnú budúcnosť. O to viac verejnosť zostala šokovaná po tom, čo Ráchel zverejnila fotky na ktorých bola od krvi a obvinenia na adresu svojho expartnera Tomyho. Ten ju mal psychicky, ale aj fyzicky napádať. Všetko to vyvrcholilo v noci z piatka na sobotu, keď jej rozmlátil byt.

Tomy sa vyjadril pre portál topky.sk. Všetko oľutoval a chybu si priznal: „Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ je to pravda a veľmi, ani neviete, ako ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy, žiadnych okolností,“, povedal Tomy a dodal, že sa rozhodol svoj problém radikálne riešiť:  „Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu a tak, ako som Ráchel veľmi miloval a stále milujem, mi to doteraz moja hlava neberie, čo sa stalo, chcem nielen jej, ale aj sebe dokázať, že sa viem zmeniť a byť lepším človekom a mužom…“ dodal.

 

Ozvala sa ďalšia obeť

Po tom, čo Ráchel zverejnila svoje príbehy na instagrame, kde za útočníka označila Tomyho Kotta, sa k téma domáceho násilia ozvala ďalšia jeho obeť. Na instagrame zverejnila video Lujza Kalčok.

Viac sa dozvieš na ďalšej strane

Page: 1 2

Marko Martinovič

Recent Posts

Útočník po hádke napadol muža bojovým nožom, hrozí mu až desať rokov vo väzení

Konflikt sa udial pred pohostinstvom v Dubnici nad Váhom. Viac

5 minút ago

Lotyšsko darovalo Ukrajine zariadenia na obnovu energetického systému po ruských raketových útokoch

Lotyšsko je od začiatku ruskej invázie na Ukrajinu jedným z najvernejších podporovateľov Kyjeva. Viac

1 hodinu ago

Raši sa stretol s primátormi a starostami z okresu Svidník, samosprávam predstavil nové eurofondové výzvy (foto)

„Na eurofondové výzvy, ktoré pôjdu priamo na rozhodovanie do regiónov, je vyčlenených 2,65 miliardy eur,"…

2 hodiny ago

Ruskí vojaci dezertujú v čoraz väčšom množstve, doteraz údajne ušlo viac ako 25-tisíc mužov

Medzi dezertérmi sú mobilizovaní branci aj zmluvní vojaci. Viac

3 hodiny ago