Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou a zemiakovou kašou sú obľúbeným obedom mnohých rodín. Príprava tohto chutného jedla nie je zložitá, pričom výsledok poteší každého pri stole.
V tomto recepte sa dozviete, ako jednoducho pripraviť mäsové guľky, ktoré budú šťavnaté a plné chuti. Recept obsahuje aj návod na bohatú paradajkovú omáčku, ktorá jedlu dodá ten pravý šmrnc. Zemiaková kaša ako príloha dodáva jemnosť a príjemne vyváži chuť mäsových guliek. Chcete vedieť, ako na to? Na konci článku nájdete videorecept, ktorý vám pomôže s prípravou každého kroku.
Pripravte si všetky potrebné ingrediencie.
Ingrediencie na mäsové guľky:
Postup prípravy mäsových guliek:
Vo veľkej miske zmiešame mleté mäso s nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, nasekanou petržlenovou vňaťou a vajíčkom. Pridáme soľ, čierne korenie, červenú papriku, strúhanku a strúhaný muškátový oriešok. Všetko dôkladne premiešame, aby sa chute spojili a vytvorila sa kompaktná zmes. Zo zmesi tvarujeme menšie fašírky o hmotnosti približne 100 g. Každú fašírku obalíme v strúhanke.
Page: 1 2
V rokoch 2016 a 2020 denník podporil Trumpových demokratických rivalov.
Dáta sa stávajú kľúčovým prvkom pri strategickom plánovaní jednotlivých duelov.
Na organovom koncerte s názvom Pozdrav Notre Dame vystúpi titulárny organista Katedrály Notre Dame v…
Doteraz mohli byť cudzinci v ukrajinských ozbrojených silách iba vojakmi alebo seržantmi.
Harrisovej prezidentská kampaň používa ako svoju hymnu skladbu Beyoncé Freedom z roku 2016.
Helma bude jednou z viac ako 1 800 predmetov, ktoré budú dražiť.