Na panvici rozohrejeme olej a fašírky opečieme z oboch strán, približne 3-4 minúty na každej strane, kým nie sú dozlatista opečené.
Ingrediencie na omáčku:
Postup prípravy omáčky:
Po opečení fašírok ich vyberieme z panvice a odložíme na tanier. V tej istej panvici orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu na strednom ohni, kým nezosklovatie. Pridáme sterilizované paradajky, sójovú omáčku, trochu muškátového orieška a soľ. Pridáme hladkú múku a všetko dôkladne premiešame, aby omáčka nemala hrudky. Postupne pridáme vodu a privedieme do varu.
Keď omáčka začne jemne vrieť, vložíme do nej opečené mäsové guľky. Dusíme na miernom ohni približne pol hodinu, aby guľky nasiakli omáčku a zostali šťavnaté.
Prečítajte si aj: Obalím ich, vysmažím ako rezne a je to obrovská DELIKATESA: Nikto mi nechcel veriť, že v nich nie je ani gram mäsa
Na záver podávame guľky s paradajkovou omáčkou a jemnou zemiakovou kašou. Táto kombinácia dodá obedu príjemnú chuťovú rovnováhu a poteší všetkých pri stole.
Page: 1 2
Na budúci rok plánuje minister Blanár vycestovať priamo na bilaterálnu návštevu Indonézie a nový indonézsky…
Podpredsedníčka SaS Mária Kolíková pripomenula, že novela trestných kódexov priniesla únik ľudí tejto koalície pred…
Barcelona sa pokúsi o prvý triumf v El Clásicu od marca 2023. Ostatné štyri vzájomné…
Takmer každodenné prestrelky medzi Izraelom a libanonským militantným hnutím Hizballáhom, ktoré sa začali pred rokom,…
Ruské sily útočili na mesto Kyjev 7,5 hodiny.
Výbuchy bolo počuť aj v iránskom hlavnom meste Teherán, ale Irán uviedol, že vznikli len…