in ,

Zachyťte krásy slnečného leta a zapojte sa do medzinárodnej fotografickej súťaže #summerspiration s Answear.sk

21.7.2022 (Webnoviny.sk) – Po úspechu posledného ročníka fotografickej súťaže “Art Food Inspirations/Foodspiration” pokračuje Answear.sk vo svojom obľúbenom projekte, tentoraz v letnej edícii. V súťaži #summerspiration vás módny e-shop vyzýva, aby ste objavili čaro leta a zdieľali krásne zábery na vašom Instagrame. Na výhercov opäť čakajú atraktívne ceny!

Keď v roku 2021 značka Answear.sk predstavila novú stratégiu “Lifespiration starts here”, bolo zrejmé, že multibrand bude nielen módnym e-shopom, ale aj miestom inšpirácií rôzneho druhu. “Prostredníctvom rôznych projektov chceme ukázať, ako sa dá žiť zaujímavý, odvážny a ešte aktívnejší život. Niekedy ponúkame hotové riešenia, inokedy len dávame inšpiratívne návrhy. Do každej kampane výrazne zapájame našu medzinárodnú komunitu, ktorá sa s nami delí o svoje nápady a prezentuje obrovskú kreativitu, vášeň a originálny prístup,” hovorí Nicole Groesslová, Country Manager spoločnosti Answear.sk pre Slovensko a Česko.

Jednou z pravidelných aktivít Answear.sk sa stali fotografické súťaže, do ktorých sa doteraz zapojilo viac ako 10 000 účastníkov z celej Európy. Tentoraz značka v rámci edície #summerspiration vyzýva ľudí, aby zachytili inšpiratívne a čarovné momenty leta.

Objavte čaro leta a vyhrajte atraktívne ceny!

Leto je zázračné obdobie, počas ktorého oddychujeme, objavujeme nové miesta a užívame si nekonečnú zábavu s priateľmi. Či už ho trávite na exotickej dovolenke, alebo doma, jeho okamihy môžu byť skutočne čarovné. Podeľte sa o ne! Uverejnite dielo na svojom instagramovom profile spolu s príbehom, ktorý sa za súťažným príspevkom skrýva. Použite hashtagy #summerspirationsk, #answear_sk a nezabudnite označiť aj profil @answear_sk. Autori najlepších fotografií či videí tak okrem relaxu a radosti z času stráveného s priateľmi môžu do 31. augusta 2022 súťažiť o atraktívne ceny.

Vezmite si fotoaparát alebo smartfón a zapojte sa do súťaže!

Nenechajte si ujsť jedinečnú možnosť a zapojte sa do súťaže o skvelé výhry, ktoré na vás už čakajú. V letnej edícii obľúbeného projektu môžete vyhrať:

Dvojdňový wellness pobyt pre 2 osoby s polpenziou a voľným vstupom do wellness komplexu v hodnote 256 € v Grand hoteli Permon**** v Podbanskom.
Nákup na Answear.sk v hodnote 200 €.
Balíček organickej kozmetiky Viva Beauty v hodnote 80 €.

Inšpirujte sa

Ako je už u nás zvykom, ani tentoraz vás nenecháme na vaše kreatívne nápady samých. Inšpirovať sa môžete na instagramovom účte módnej blogerky a milovníčky letných západov slnka Ivany Antal alias @sweetladylollipop. Cestovateľské zážitky a nápady na odvážnejšie fotografie z neprebádaných miest objavíte u Milana Bardúna alias @milan_bezmapy. Umelecké fotografie nájdete na profile módnej stylistky a kostymérky Janky Kočišovej alias @jankatopanka. Pohľad na adrenalinové zážitky a fotky z oblakov si vychutnáte u Bibiány Paršovej alias @bibianaparsova. No a ak patríte medzi kreatívne duše s láskou k umeniu, a svoje fotografie si vždy radi dotvoríte, skvelou inšpiráciou vám bude ilustrátorka Petra Slamková alias @fancyillustrator.

Neváhajte a ukážte nám svoju #summerspiration! Vezmite fotoaparát a vyrazte!

Podrobnosti o súťaži a presné pravidlá nájdete na tomto odkaze.

Informačný servis

Viac k témam: #summerspiration, fotografická súťaž, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Zachyťte krásy slnečného leta a zapojte sa do medzinárodnej fotografickej súťaže #summerspiration s Answear.sk © SITA Všetky práva vyhradené.

Prezident Putin je veľmi zdravý, klebety o jeho stave podľa šéfa CIA nie sú pravdivé

Ak implementujeme odporúčania eurokomisie, máme šancu byť „lepšou demokraciou“. Sme na to však pripravení?