in ,

Za svojou láskou už nedošiel. 18-ročný Maroš zahynul pre porušovanie predpisov pri dopravnej nehode. Zdrvujúce slová rodinného príslušníka…

Auto obsadené mladými mužmi havarovalo. Tragédia si vyžiadala smrť 18-ročného Maroša.

Medzi obcami Kľušov a Kobyly v okrese Bardejov sa na štátnej ceste stala tragická dopravná nehoda. Mladíci vo veku medzi sedemnástim a osemnástim rokom s plne obsadeným autom obehovali na úseku, kde je vyznačená plná čiara. Nedodržali ani zákaz predbiehania, a to sa im stalo osudným. Čerstvo plnoletý vodič prešiel na rovnom úseku cesty do protismeru. Vpálili pri tom do oprotitidúceho auta, ktorého vodičom bol 35-ročný muž a spolusediacou bola rovnako stará žena.

Na mieste bol mŕtvy 18-ročný Maroš. Ostatné zranené osoby museli vyslobodzovať hasiči pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. Prebiehajúce vyšetrovanie ukáže mieru zavinenia i okolnosti nehody. Už teraz je ale jasné, že partia mladíkov nedodržala dopravné predpisy.

Marekova sestra zverejnila na sociálnej sieti niekoľko spomienkových statusov, Medzi nimi aj tento text plný emócií. “Moja najkrajšia láska, ľúbim ťa braček môj, stále aj budem. Nikdy na teba nezabudnem, stále budeš v mojom srdci. Strašne nám tu chýbaš, bez teba to nie je ono. Láska moja, fešák môj krásny, môj jediný braček! Bože, prečo si mi ho vzal?” 

Mladí muži mali namierené do Bardejova za svojimi frajerkami.

Bohužiaľ nedošli tam a jeden z nich už svoju lásku nikdy neuvidí.

Samit G20 sa skončil bez konsenzu v otázke ruskej vojny na Ukrajine, voči záverečnej formulácii namietali dve krajiny

Útoky v Doneckej oblasti zabili civilistov, Rusko sa snaží obsadiť Donbas