in ,

Mimoriadne tragické udalosti v Bratislave. Z okna vypadli muž i žena. V tom istom byte našli mŕtve dieťa. Čo sa stalo v “byte hrôzy”?

aktuálne
aktuálne

Na linke 158 obdržala polícia dnes krátko po 10.15 hod. informáciu o páde muža z jedného z bytov na Vyšehradskej ulici v Petržalke. Muž bol prevezený záchrannou službou do nemocnice, avšak na následky zranení zomrel.

O pár hodín neskôr dostala polícia ďalšie oznámenie o páde ženy z toho istého bytového domu. Žena utrpela vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Policajti okamžite vykonali potrebné úkony a v popoludňajších hodinách lokalizovali byt, z ktorého obaja pravdepodobne vypadli. Krátko pred 16.30 hod. boli policajti za splnenia zákonných podmienok oprávnení vstúpiť do bytu a v jeho vnútorných priestoroch našli telo 10-ročného chlapca bez známok života.

Vyšetrovanie tejto tragédie zabezpečuje Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Bližšie informácie budú poskytnuté v súvislosti so situáciou vo vyšetrovaní.

„Krátko pred 16.30 h policajti za splnenia zákonných podmienok otvorili predmetný byt, vo vnútorných priestoroch ktorého našli telo maloletej osoby – približne 10-ročného chlapca, bez známok života,” píše polícia.

Bohužiaľ, toto nie je jediný tragický incident, ktorý sa udial počas tohto víkendu v Petržalke. V blízkosti obce Čunovo bolo v aute nájdené telo mŕtveho muža so strelnými poraneniami. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

 

Zbytočná smrť 11-ročného chlapca z Jičína! Zomrel počas plnenia nebezpečnej výzvy na Tik-Toku. Čo sa udialo?

aktuálne

Slovenský kňaz, ktorý zneužíval maloletých, spoznal svoj trest. Na súde tvrdil, že obťažovaním maloletých im pomáhal dospieť