in ,

Uzávierka prihlášok do súťaže Miss Slovensko 2021 sa posúva

23.2.2021 (Webnoviny.sk) – Prihlasovanie sa do aktuálneho ročníka projektu Miss Slovensko je predĺžené o dva týždne, teda do 10.marca 2021.  Dôvodom je aktuálna pandemická situácia na Slovensku, kvôli ktorej sa neverejné semifinále uskutoční až po veľkonočných sviatkoch (plánovaný termín 17.-18. apríl 2021).

,,Žijeme v dobe, kedy je ťažké čokoľvek plánovať. Napriek tomu sa o to v čo najväčšej možnej miere snažíme a podobne ako vlani sa držíme všetkých protipandemických opatrení. Žijeme v takom čase, kedy musíme byť ohľaduplnejší, trpezlivejší, ale aj flexibilnejší ako kedykoľvek predtým. Všetko síce pokračuje, ale zatiaľ online,” hovorí riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik.

Ako ďalej uviedol, je milo prekvapený, koľko dievčat sa doteraz prihlásilo. Vyrozumenie po predĺžení prihlasovania bude účastníčkam posielať aj priebežne, najneskôr však do 31. marca 2021.  ,,Verím, že to dievčatá pochopia. Po minuloročných skúsenostiach vieme, že všetko sa dá zvládnuť. Aj keď to je trochu inak, ako si na začiatku predstavujeme. Taká je ale doba,” doplnil Kováčik.

Podmienky prihlásenia  zostávajú rovnaké ako v minulom roku. Dievčatá musia mať v deň finále, 7.augusta 2021 vek 18-25 rokov, musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nemôžu mať výrazné tetovanie či plastické vylepšenia tela či tváre.

Na základe elektronických prihlášok, ktorých uzávierka je 10. marca 2021, vyberie porota pod vedením Michaela Kováčika semifinalistky.  Tie sa potom za rešpektovania všetkých protiepidemiologických opatrení stretnú na semifinálovom kastingu,  z ktorého vzíde  už nová finálová dvanástka.

Aktuálne zmeny nájdete v Štatúte súťaže na miss-slovensko.sk.

Organizátori: LGM Production v spolupráci s Oklamčák Production a TV JOJ
Hlavní reklamní partneri: spoločnosť ISMONT – Riviéra Nitra, GOSH Copenhagen, DoubleTree by Hilton Bratislava, AquaCity Poprad, ENERGOGAS
Technologický partner: PLANEO Elektro
Reklamní partneri: XOXO Body & Mind, The Bridge – English Language Centre, DEMI šport plus, PANASONIC, Omnia Holding SE, Omnia 2000, Omnia Motors, Omnia KLF, Fors-stav, R-media
Oficiálny sekt: HUBERT L´Original
Oficiálni dodávatelia: ENVY Therapy, LORETTA® wedding jewellery, svadobný salón WEM, vlasová kozmetika značky Gold Professional Haircare, Royal Cleaning Bratislava
Hlavný mediálny partner: Eva – hriešne dobrá
Mediálni partneri: Rádio Jemné, denník Šport, auto motor a šport, tlačová agentúra SITA, BigMedia

Informačný servis

Viac k témam: Miss Slovensko, Miss Slovensko 2021
Zdroj: Webnoviny.sk – Uzávierka prihlášok do súťaže Miss Slovensko 2021 sa posúva © SITA Všetky práva vyhradené.

Prezidentka Čaputová napísala Krajčímu list, stretla sa aj s Matovičom a Kollárom

Slovensko je podľa Smeru-SD v zajatí blázna, strana má vlastný návrh uznesenia k predĺženiu núdzového stavu (video)