Úžasný človek s dobrým srdcom! Priatelia Patrika († 22) reagujú na jeho smrť. Čo sa vo vlaku pri Trnave stalo?

Čo sa vo vlaku pravdepodobne stalo, ukázal Televízii Markíza inšpektor bezpečnosti železničnej dopravy Jaroslav Hraška. „Počas jazdy sa normálne dvere otvoriť nedajú. Je to možné iba núdzovo, a to za pomoci dvoch pák,“ povedal pre televíziu.

Viac svetla do prípadu priniesla svedkyňa, ktorá sa vyjadrila na sociálnej sieti. „Taký pán nám vyskočil z vlaku. Normálne nejak niečo vytrhol, otvorili sa mu dvere a vyskočil v takmer plnej rýchlosti,“ píše.

Podotýka, že nič nevidela na vlastné oči. Keď to však svedkovia opisovali vlakovej sprievodkyni, počúvala. Informácie tak má len sprostredkované.

„Sedela som v tom vozni, mala som nasadené slúchadlá. Keď nastal rozruch, hneď ľudia hovorili, čo sa stalo. Vraj hrozne nadával a bežal k dverám. Bolo to dva kilometre za Trnavou, tak možno zabudol vystúpiť,” uvažuje svedkyňa Monika.

Čo sa vo vlaku stalo je momentálne predmetom policajného vyšetrovania.

Na sociálnej sieti Facebook mladého Patika oplakávajú jeho známi.

“Bol to úžasný človek s dobrým srdcom vždy vedel každému pomôcť keď človeku nebolo najlepšie, Bude nám chýbať, rodine, spolužiakom, známym. Je to neskutočná situácia, ktorú doteraz neviem pochopiť a neviem to vstrebať. Odkazujem rodičom Patrika, že musia byť silní aj keď to bolí. Dali ste mu všetko čo potreboval, radosť, lásku a omnoho viac. Vyjadrujem úprimnú sústrasť. Nikdy na neho nezabudneme”, napísala Sára.