VIDEO PRE SILNÉ ŽALÚDKY: Tragický osud kulturistu Vickyho (†33): Pri drepovaní s 200-kilovou činkou si zlomil vaz. Zomrel

Indonézsky športový tréner a kulturista Justyn Vicky žil životom plnými dúškami, no napokon to osud zariadil inak. Počas poslednej návštevy posilňovne podcenil svoje sily a za veľmi dramatických okolností prišiel o život.

Justyn Vicky sa na sociálnych sieťach rád chválil fotografiami svojho vypracovaného tela, za ktorými stálo tvrdé úsilie. No jeho láska k posilňovaniu mu nakoniec vzala život, a to tragicky ešte 15. júla.

Počas tréningu cvičil “tlakové drepovanie” s činkou za krkom. Avšak činka sa mu vyšmykla a dopadla na jeho krk. Následne došlo k zlomenine chrbtice a “kompresii životne dôležitých nervov spojených s jeho srdcom a pľúcami”. O tragédii informoval web People.

Napriek príchodu lekárov už bolo pre vášnivého športovca neskoro. Nedokázali ho zachrániť.

Vickyho sklamaný priateľ Kang Gede sa k tragédii vyjadril nasledovne: “Vicky bol impozantnou, rešpektujúcou a spoločenskou osobou. Delil sa o to, čo vedel o kulturistike, radil svojim priateľom a tiež ich žiadal, aby sa o seba starali a neprekračovali svoje limity. Len vy poznáte svoje vlastné schopnosti,” povedal. “Dúfam, že Vicky odpočíva v pokoji, blízko Boha a nájde si tam zaslúžené miesto,” dodal blízky priateľ.

VIDEO z tragédie nájdeš na ďalšej strane

https://twitter.com/middlemanmediaa/status/1682533441676496897?s=20

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.