VIDEO PRE SILNÉ ŽALÚDKY: Tragický osud kulturistu Vickyho (†33): Pri drepovaní s 200-kilovou činkou si zlomil vaz. Zomrel

Indonézsky športový tréner a kulturista Justyn Vicky žil životom plnými dúškami, no napokon to osud zariadil inak. Počas poslednej návštevy posilňovne podcenil svoje sily a za veľmi dramatických okolností prišiel o život.

Justyn Vicky sa na sociálnych sieťach rád chválil fotografiami svojho vypracovaného tela, za ktorými stálo tvrdé úsilie. No jeho láska k posilňovaniu mu nakoniec vzala život, a to tragicky ešte 15. júla.

Počas tréningu cvičil “tlakové drepovanie” s činkou za krkom. Avšak činka sa mu vyšmykla a dopadla na jeho krk. Následne došlo k zlomenine chrbtice a “kompresii životne dôležitých nervov spojených s jeho srdcom a pľúcami”. O tragédii informoval web People.

Napriek príchodu lekárov už bolo pre vášnivého športovca neskoro. Nedokázali ho zachrániť.

Vickyho sklamaný priateľ Kang Gede sa k tragédii vyjadril nasledovne: “Vicky bol impozantnou, rešpektujúcou a spoločenskou osobou. Delil sa o to, čo vedel o kulturistike, radil svojim priateľom a tiež ich žiadal, aby sa o seba starali a neprekračovali svoje limity. Len vy poznáte svoje vlastné schopnosti,” povedal. “Dúfam, že Vicky odpočíva v pokoji, blízko Boha a nájde si tam zaslúžené miesto,” dodal blízky priateľ.

VIDEO z tragédie nájdeš na ďalšej strane