in ,

Tínedžerka neprežila nehodu, auto našli mimo cesty a polícia hľadá svedkov (foto)

1.5.2023 (SITA.sk) – Tragická nehoda si vyžiadala smrť 18-ročnej vodičky. Nehoda sa stala v posledný aprílový večer na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou. Informuje o tom na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia, podľa ktorej bolo vozidlo s mladou vodičkou nájdené havarované mimo cesty.

Podľa doposiaľ zistených predbežných informácií z miesta nehody vozidlo zo zatiaľ nezistených príčin zišlo z cesty, kde sa prevrátilo a narazilo do stromu.

Po príchode všetkých záchranných zložiek bola mladá vodička nájdená zakliesnená vo vozidle, v ktorom bola sama. Pri nehode utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do nemocnice, kde napriek snahe záchranárov a lekárov svojim zraneniam podľahla.

Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. „Príčina a okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania. V súvislosti s nehodou už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,” uviedla polícia, ktorá hľadá v súvislosti s vyšetrovaním tejto tragickej dopravnej aj prípadných svedkov.

„Ak by niekto vedel poskytnúť informácie, ktoré by mohli byť nápomocné k vyšetrovaniu, oznámte tieto na telefónnom čísle 158 alebo aj osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru,” dodala na záver polícia.

Viac k témam: Dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Tínedžerka neprežila nehodu, auto našli mimo cesty a polícia hľadá svedkov (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Štátne divadlo Košice zmenilo svoj názov, od 1. mája pôsobí pod názvom Národné divadlo Košice

Hegerovi Demokrati predstavili nové posily, spájajú sa s platformou Dobrý deň, Slovensko (foto)