in ,

Strany SaS, Sme rodina a médiá legitimizujú Pellegriniho, Matovič hovorí o pľuvanci do očí čestným ľuďom

6.6.2022 (Webnoviny.sk) – Legitimizácia Petra Pellegriniho (Hlas-SD) stranami SaS, Sme rodina a médiami je pľuvanec do očí všetkým čestným ľuďom na Slovensku.

Uviedol líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič v stanovisku, ktoré sprostredkoval hovorca hnutia Matúš Bystriansky.

„Hlboko nesúhlasím s relativizovaním zločinov, ktoré páchali členovia strany Hlas na čele s jej predsedom Petrom Pellegrinim. Devätnásť rokov verne slúžil strane Smer a jej predsedovi. Kryl privatizáciu orgánov činných v trestnom konaní v prospech bosa nitrianskej mafie. A v neposlednom rade sám podľa svedkov bral úplatky za mnohomiliónové štátne zákazky. Preto legitimizovanie Petra Pellegriniho stranami SaS, Sme rodina a médiami považujem za pľuvanec do očí všetkým čestným ľuďom na Slovensku, ktorí vo voľbách zabojovali proti vláde mafie, na ktorej čele Pellegrini pred voľbami stál,“ vyhlásil Matovič.

Zdroj: Webnoviny.sk – Strany SaS, Sme rodina a médiá legitimizujú Pellegriniho, Matovič hovorí o pľuvanci do očí čestným ľuďom © SITA Všetky práva vyhradené.

Hlas si podal „výpalníka“ Matoviča: hrá odporné politické hry, rozoštváva ľudí a je hrozbou pre demokraciu

Slovanisti začali s prípravou na ďalšiu sezónu, tréning viedol Weissov asistent Boris Kitka