ŠOK! Toto má byť skutočný dôvod rozchodu Radka a Stanky. Ich láska nevydržala, aj keď spolu prežili búrlivú noc!

Finále šou Ruža pre nevestu sa skončilo veľkolepým romantickým momentom, keď Radko a Stanka spoločne kráčali ruka v ruke. Ich láska však nevydržala nápor reálneho života. “Napriek tomu moju účasť v Ruži pre nevestu ani na sekundu neľutujem a verím, že v tejto šou si človek môže nájsť svoju spriaznenú dušu,” priznáva Radko.

“Keď sme išli do šou, nemali sme tušenie, kto nás tam bude čakať,” povedala Stanka. Prvé stretnutie s Radkom bolo pre ňu veľmi emotívne, ako bolo vidieť aj v prvej epizóde. Po skončení šou však prišli na povrch rozdiely, ktoré ich vzťah nemohol prekonať. “Žiaľ, spoznávanie mimo kamier v reálnom živote naberalo iný rozmer a naša vzájomná náklonnosť neprerástla do vzťahu,” priznala Stanka.

foto: instagram.com
foto: instagram.com

Kým minuloročný ženích Tomáš Tarr a víťazka Petrana to spolu ťahali aspoň pár mesiacov, Radko a Stanka sa rozlúčili už pár dní po príchode zo Srí Lanky. Stanka dokonca ani nevycestovala za Radkom do Nórska. Čo sa stalo? “Čas, ktorý sme mali iba pre seba, bol v šou obmedzený, no mala som záujem ho viac a viac spoznávať. Zistila som, že Radko je citlivý, otvorený muž a zároveň dobrý poslucháč, ktorého zaujíma, čo mu hovorím,” dopĺňa Stanka.

Napriek tomu, že ich vzťah nevydržal, obaja sa zhodujú, že účasť v šou bola pre nich hodnotnou skúsenosťou. Ruža pre nevestu tak aj napriek neúspešnému pokusu o lásku zostáva pre Radka a Stanku nezabudnuteľným zážitkom, ktorý im priniesol nové poznatky o sebe samých. Diváci budú určite zvedaví, či sa obaja pokúsia nájsť šťastie v budúcnosti.

Radko uviedol, že so Stankou sa stretli. ‚‚Dlho sme sa rozprávali a snažili sa zistiť, čo ďalej. Je to super ako to je a som rád, že som ju spoznal, aj celkovo, čo sa tam udialo. Mrzí ma to, mohlo z toho byť niečo pekné, ale dvaja ľudia sú rozdielni, ale láske nerozkážeš…” dodal Radko.