ŠOK! Toto má byť skutočný dôvod rozchodu Radka a Stanky. Ich láska nevydržala, aj keď spolu prežili búrlivú noc!

Finále obľúbenej televíznej šou Ruža pre nevestu prinieslo mnoho emócií a kontroverzných názorov, najmä vtedy, keď si Radko vybral Stanku ako svoju vyvolenú. Dvojica sa však po vypnutí kamier ocitla pred realitou a ich vzťah nevydržal. Ako to medzi nimi skutočne dopadlo a čo prežili po návrate do bežného života?

Radko a Stanka sa stretli v šou Ruža pre nevestu, kde Radko po dvanástich týždňoch z osemnástich žien vybral práve sympatickú Košičanku. Ich príbeh zaujal nielen divákov, ale aj celý televízny štáb. “Myslím si, že aj diváci mali možnosť vidieť, že ku Stanke ma to od úplného začiatku najviac ťahalo,” priznal Radko. Ako to však medzi nimi pokračovalo po skončení šou?

Aj napriek tomu, že Ruža pre nevestu sa skončila na televíznych obrazovkách a na Voyo len minulý týždeň, od natočenia šou uplynul už nejaký čas. Radko sa v poslednej epizóde definitívne rozhodol a spomedzi osemnástky krásnych žien si vybral tú, ku ktorej ho srdce ťahalo najviac – Stanku. “Vo finále som sa rozhodoval svojím srdcom, na základe svojich pocitov a naozaj som úprimne veril, že by nám to mohlo vyjsť,” dodal Radko. Napriek tomu ich vzťah nevydržal a obaja sa rozhodli rozísť.

Prečo Radko uprednostnil Stanku pred Júliou? Podľa svojich slov viac niečo cítil ku Stanke. No Júlia to, že šou nevyhrala, niesla ťažko. „Dala som mu srdce doslova na podnose a možno to bolo málo alebo, naopak, až príliš. Bolí to, keď niekomu veríte to, čo vám hovorí, a potom tá osoba koná úplne opačne. Nemyslím si, že sa rozhodol racionálne,“ povedala uplakaná Julie, s ktorou sa Radko na ich poslednom rande ešte vášnivo bozkával v bazéne.

Aké boli ich dôvody rozchodu?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane