Prvé zábery z podcastu Sulíka a Kottyho sú vonku. Ráchel spájajú s drogami a neuveríte, čo od Kottyho žiadajú dievčatá!

O tom, že Filp a Tomy chystajú podcast sa vedelo už dlhšie. A aj o tom, že niečo na Ráchel vytiahnú. Niečo naznačil aj Tomy Kotty, ktorý nedávno povedal, že sa ku vzťahu s Ráchel ešte vyjadrí: „Všetky veci, ktoré vás zaujímajú a niektoré veci, ktoré ste nevedeli, si vytiahneme v prvom diely na podcaste u Fikiho Sulíka. Čoskoro, dobre? Ja sa nejakým spôsobom určite dištancujem od niektorých jeho názorov, pretože nesúhlasím so všetkým, čo rozpráva, ani sa ho nezastávam, ale verte mi, že mám veľmi dobrý dôvod, prečo som si vybral tohto človeka, aby som sa s ním išiel rozprávať,“ uviedol Tomy počas livestreamu na Instagrame. Jeho slová zverejnil vo svojom príbehu aj Filip.

Netrvalo dlho, a Slovensko si mohlo prečítať konverzáciu Filipa s Ráchel. A to, že Ráchel v nej nevyznie vôbec dobré, možno neprekvapí nikoho.

Konverzáciu Filipa s Ráchel si môžeš prečítať tu

A vonku sú aj prvé zábery z podcastu, ktorý natočili Filip s Tomym. A to že pôjde o drsný podcast už naznačujú aj tieto zábery. V nich sa rozpráva o tom, čo písali Tomymu dievčatá po tom, čo svetlo sveta uzreli informácie o jeho bitke s nezhodách s Ráchel, ale témou ich diskusie sú aj drogy.

Viac sa dočítaš na druhej strane článku