VIDEO: To naozaj z Big Brother odvysielajú všetko? Súťažiaci si uľavil a počulo to celé Slovensko. Toto si myslia diváci!

Svetoznáma šou Big Brother zavítala po rokoch opäť na Slovensko. Prvú časť novej generácie reality šou Big Brother Česko & Slovensko si diváci mohli pozrieť na Voyo už v pondelok 13. novembra 2023.

Každý deň si diváci môžu pozrieť novú čásť na Voyo a o deň neskôr vysiela epizódy TV Markíza a v soboty TV Doma. Tvorcovia dali dokopy mix 16-tich absolútne rozdielnych osobností, no a už po prvých epizódach je jasné, že sa bude na čo dívať. Povahy postáv sú naozaj rozmanité a medzi súťažiacimi môžete nájsť aj lezbičku, striptérku či transvestita.

Spolubývajúci v dome Big Brothera majú zakázaný akýkoľvek kontakt s vonkajším svetom. Súťažiaci počas svojho pobytu nikoho neuvidia ani nebudú počuť, dokonca od momentu, keď vstúpia do domu, neprídu vôbec do kontaktu ani s členmi štábu. Oku Veľkého brata neunikne nič dôležité a účastníkov momentálne najväčšieho televízneho sociálneho experimentu čaká mnoho nástrah a nepredvídateľných zážitkov.

Na voyo už teda diváci mohli vidieť prvé časti novej šou. A aj tie potvrdili, že diváci zjavne uvidia všetko podstatné a aj to, čo podľa niektorých by malo zostať len za bránami vily.

Televízie totiž zverejnili aj záber, kde vidno, ako si jeden zo súťažiacich doslova nahlas uľavil.

Stanislav sa rozhodol, že si potrebuje uľaviť. Televízia sa rozhodla, že to odvysiela

27-ročný Stanislav sa počas družobnej debaty so svojími spolubývajúcimi rozhodol, že si potrebuje nahlas uľaviť. Aby svojou potrebou neobťažoval ostatných, išiel za dvere na terasu, kde k úľave pridal aj zvukový efekt. Celý tento počin zverejnila aj televízia, čo mnohých divákov značne pobúrilo. Toto sú niektoré z názorov:

Větší uchylarnu jste dávat nemohli . Traparna že to svět neviděl. Svět se v prdel fakt obraci

Ja som si myslela , ze markiza uz hlbšie padnúť nemoze. Ze uz je to uplne dno. Ale toto prerazilo uplnu stoku ???????????? wtf

 „Ako naozaj, toto dať do dielu, ako si niekto išiel pr*núť von, to je naozaj cez čiaru. Nikto to nepotreboval počuť ani vidieť a ani vedieť,”

„Toto zverejniť a ešte aj so zvukom… To je absolútne proti ľudskej dôstojnosti. Chudák ten Stanislav, keď to uvidí” 

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.