VIDEO: To naozaj z Big Brother odvysielajú všetko? Súťažiaci si uľavil a počulo to celé Slovensko. Toto si myslia diváci!

Svetoznáma šou Big Brother zavítala po rokoch opäť na Slovensko. Prvú časť novej generácie reality šou Big Brother Česko & Slovensko si diváci mohli pozrieť na Voyo už v pondelok 13. novembra 2023.

Každý deň si diváci môžu pozrieť novú čásť na Voyo a o deň neskôr vysiela epizódy TV Markíza a v soboty TV Doma. Tvorcovia dali dokopy mix 16-tich absolútne rozdielnych osobností, no a už po prvých epizódach je jasné, že sa bude na čo dívať. Povahy postáv sú naozaj rozmanité a medzi súťažiacimi môžete nájsť aj lezbičku, striptérku či transvestita.

Spolubývajúci v dome Big Brothera majú zakázaný akýkoľvek kontakt s vonkajším svetom. Súťažiaci počas svojho pobytu nikoho neuvidia ani nebudú počuť, dokonca od momentu, keď vstúpia do domu, neprídu vôbec do kontaktu ani s členmi štábu. Oku Veľkého brata neunikne nič dôležité a účastníkov momentálne najväčšieho televízneho sociálneho experimentu čaká mnoho nástrah a nepredvídateľných zážitkov.

Na voyo už teda diváci mohli vidieť prvé časti novej šou. A aj tie potvrdili, že diváci zjavne uvidia všetko podstatné a aj to, čo podľa niektorých by malo zostať len za bránami vily.

Televízie totiž zverejnili aj záber, kde vidno, ako si jeden zo súťažiacich doslova nahlas uľavil.

Článok pokračuje na ďalšej strane + video