Mladá Slovenska sa po festivale prebudila v nemocnici. Našli ju v kaluži krvi a bez spodnej bielizne. Prosí účastníkov festivalu o informácie

foto: facebook.com

Mladá Slovenka sa prebudila v nemocnici po festivale na Zemplínskej šírave, keď ju našli v kaluži krvi a bez spodnej bielizne. Incident vyvolal mnoho otázok a špekulácií o možnom cudzom zavinení alebo o páde dievčaťa, ktoré aj podľa svojich vlastných slov malo byť pod vplyvom alkoholu. Napriek pochybnostiam mladej ženy polícia tvrdí, že išlo o nešťastnú náhodu spôsobenú pádom. Čo presne sa stalo a aké sú reakcie organizátorov?

Mladá žena v príspevku na Instagrame opísala, že po odlúčení od skupiny priateľov a návšteve toalety utrpela zranenia. „V piatok som bola na Vibe Festivale a okolo polnoci som sa oddelila od kamarátov a išla som sama na záchod. Posledná spomienka, ktorú mám, je, že som sa obliekala späť. Neviem, čo sa stalo, ale našli ma asi o hodinu neskôr v bezvedomí a v kaluži krvi nahú bez spodného prádla. Prebrala som sa až nad ránom v nemocnici,“ napísala. Mladá žena priznala, že mala trochu vypité, ale nebola vo veľkej miere intoxikovaná.

Čo sa na festivale mohlo stať a akú verziu má polícia?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.