Krimi

Tragická nehoda v Doľanoch: Matúš prišiel o život cestou z práce. Tehotná Adriana zostala sama. Boli spolu dvanásť rokov

Tragická nehoda sa stala 9. augusta

K tragédii došlo 9. augusta, keď sa Matúš vracal domov z nočnej zmeny. V osudový deň, tesne pred narodeninami Adriany, sa ich dlhoročný vzťah skončil. „Finančné prostriedky pomôžu splatiť časť hypotéky a poskytnú základnú podporu po narodení Olivky, na ktorú Aďka zostala sama. Budeme nesmierne vďační za každú pomoc,“ uvádza sa v oznámení o zbierke. Mladá rodina mala plány do budúcnosti – tešili sa na spoločný dom a šťastný život. Tieto plány však narušila náhla a nečakaná tragédia.

Adriana, ktorá má len 29 rokov, teraz čelí obrovským výzvam. Ako tehotná žena bez partnera sa musí vyrovnať s finančnou situáciou, ktorá sa pre ňu stáva neúnosnou. Nedokončený rodinný dom, hypotéka a blížiace sa výdavky spojené s narodením dieťaťa predstavujú pre ňu veľkú záťaž. Situácia je o to náročnejšia, že sa musela vyrovnať nielen s emocionálnym šokom zo straty partnera, ale aj s praktickými problémami, ktoré teraz stoja pred ňou.

Rodina a priatelia sa rozhodli pomôcť Adrianinmu boju s nešťastím tým, že zorganizovali verejnú zbierku. Prostredníctvom tejto iniciatívy apelujú na verejnosť, aby pomohla tejto mladej žene v neľahkej životnej situácii.

Matúšovi zobrala život dopravná nehoda.
foto: donio.sk

Text výzvy
9. 8. 2024 sa nám všetkým zmenil život. Hlavne sa skončil sen o spoločnej rodine pre našu Aďku a jej ešte nenarodenú dcérku Olivku, sen ktorý s Matúšom spolu snívali už od čias základnej školy. To všetko deň pre Aďkinými 29. narodeninami..

Žiaľ, nie vždy ide život tak ako si to predstavujeme a naplánujeme. Niekdy je tá realita horšia ako by sme si kedy boli predstavili. Zo sekundy na sekundu sa všetko otočí hore nohami, lenže vy musíte žiť ďalej. 

Počas cesty z nočnej prišlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišiel o život náš milovaný syn, brat, strýko, kamarát a hlavne milovaný muž Matúš. Matúš bol Aďkin celý svet a ona jeho. Popri práci sa snažil chodiť aj do iných prác, brať každú fušku, len aby mohol s jeho láskou ďalej budovať ich spoločný sen, ktorým bol ich spoločný dom. Dom, ktorý mal byť predovšetkým domovom a to nie len im, ale už aj ich, ešte nenarodenej, vytúženej dcérke Olívie na ktorú sa spoločne veľmi tešili a ktorej narodenia sa žiaľ nedožil. 

zdroj: donio.sk

Page: 1 2

Marko Martinovič

Recent Posts

Najväčší škandál v parlamente či hrubé útoky na demokraciu, Gröhling a Kolíková zhodnotili odvolávania

Predseda SaS Gröhling pripomenul, že úlohou opozičných poslancov je vládu kontrolovať.

3 hodiny ago

S jednou sa vyspal, druhú už stihol chytiť za… Matúš je jednoznačne CASANOVA FARMY!

Vzťah medzi Klárou a Matúšom na Farme prináša neustále napätie. Klára otvorene priznáva, že Matúš…

5 hodín ago

Post podpredsedu parlamentu naďalej patrí Progresívnemu Slovensku, opoziční lídri hovorili aj o stretnutí s Pellegrinim (foto+video)

Šimečka pokladá svoje odvolanie z postu podpredsedu Národnej rady SR za osobnú pomstu premiéra Roberta…

5 hodín ago

Traja poslanci Hlasu nepodržali koalíciu pri odvolávaní Šimečku, národniari žiadajú od Šutaja Eštoka opatrenia

SNS verí, že išlo o jednorazový jav a že cieľom hlasovania nebolo rozbíjať jednotu koalície…

5 hodín ago