Tragická nehoda v Doľanoch: Matúš prišiel o život cestou z práce. Tehotná Adriana zostala sama. Boli spolu dvanásť rokov

foto: donio.sk

foto: donio.sk

Tragická nehoda sa stala 9. augusta

K tragédii došlo 9. augusta, keď sa Matúš vracal domov z nočnej zmeny. V osudový deň, tesne pred narodeninami Adriany, sa ich dlhoročný vzťah skončil. „Finančné prostriedky pomôžu splatiť časť hypotéky a poskytnú základnú podporu po narodení Olivky, na ktorú Aďka zostala sama. Budeme nesmierne vďační za každú pomoc,“ uvádza sa v oznámení o zbierke. Mladá rodina mala plány do budúcnosti – tešili sa na spoločný dom a šťastný život. Tieto plány však narušila náhla a nečakaná tragédia.

Adriana, ktorá má len 29 rokov, teraz čelí obrovským výzvam. Ako tehotná žena bez partnera sa musí vyrovnať s finančnou situáciou, ktorá sa pre ňu stáva neúnosnou. Nedokončený rodinný dom, hypotéka a blížiace sa výdavky spojené s narodením dieťaťa predstavujú pre ňu veľkú záťaž. Situácia je o to náročnejšia, že sa musela vyrovnať nielen s emocionálnym šokom zo straty partnera, ale aj s praktickými problémami, ktoré teraz stoja pred ňou.

Rodina a priatelia sa rozhodli pomôcť Adrianinmu boju s nešťastím tým, že zorganizovali verejnú zbierku. Prostredníctvom tejto iniciatívy apelujú na verejnosť, aby pomohla tejto mladej žene v neľahkej životnej situácii.

Matúšovi zobrala život dopravná nehoda.
foto: donio.sk

Text výzvy
9. 8. 2024 sa nám všetkým zmenil život. Hlavne sa skončil sen o spoločnej rodine pre našu Aďku a jej ešte nenarodenú dcérku Olivku, sen ktorý s Matúšom spolu snívali už od čias základnej školy. To všetko deň pre Aďkinými 29. narodeninami..

Žiaľ, nie vždy ide život tak ako si to predstavujeme a naplánujeme. Niekdy je tá realita horšia ako by sme si kedy boli predstavili. Zo sekundy na sekundu sa všetko otočí hore nohami, lenže vy musíte žiť ďalej. 

Počas cesty z nočnej prišlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišiel o život náš milovaný syn, brat, strýko, kamarát a hlavne milovaný muž Matúš. Matúš bol Aďkin celý svet a ona jeho. Popri práci sa snažil chodiť aj do iných prác, brať každú fušku, len aby mohol s jeho láskou ďalej budovať ich spoločný sen, ktorým bol ich spoločný dom. Dom, ktorý mal byť predovšetkým domovom a to nie len im, ale už aj ich, ešte nenarodenej, vytúženej dcérke Olívie na ktorú sa spoločne veľmi tešili a ktorej narodenia sa žiaľ nedožil. 

zdroj: donio.sk

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.