in ,

Kollár so slzami v očiach priznal facky, ktoré mal dať exmilenke. Tá prišla s videom, kde hovorí o niečom brutálnejšom. TOTO môže Kollárovi zlomiť krk.

Boris Kollár má problém. Musel vysvetľovať incident spred dvanástich rokov. Na tlačovej konferencii nechýbali slzy a šokujúce priznanie. 

 

Predseda parlamentu Boris Kollár mal dnes v priestoroch národnej rady emotívnu tlačovú konferenciu, na ktorej sa vyjadril k listu, ktorý poslancom národnej rady adresovala jeho exmilenka a matka jeho dvoch detí, Barbora Richterová. Tá už dlhšiu dobu zverejňuje statusy a videá, ktoré diskreditujú predsedu parlamentu, vykresľujú Kollára ako otca, ktorý sa o svoje deti nestará a používa ich len ako politický marketing Boris Kollár na tieto obvinenia doposiaľ reagovať nechcel.

To sa zmenilo práve dnes.

Barbora Richterová v liste pre poslancov napísala, že Boris Kollár ju mal pred rokmi údajne zmlátiť a momentálne sa cíti ohrozená, keďže sa domnieva, že ju sledujú príslušníci Slovenskej informačnej služby. Kollár tieto slová označil za nafuknuté a klamstvá, no pár faciek priznal, keďže si, podľa jeho slov, len bránil svojho syna. Ku tlačovej konferencii sa vyjadrila aj Richterová, ktorá jeho slová označila za klamstvo.

Facky na dovolenke v Miami

Pokračovanie aj s videom Richterovej na druhej strane

Čaputová je inšpiráciou pre ľudí na Slovensku, tvrdí Ódor a rozhodnutie komentovať nebude

Korčok oznámil, že bude zvažovať svoju kandidatúru na post prezidenta