in ,

Princezná Kate je dojatá, podporu a srdečnosť jej prejavujú ľudia z celého sveta (foto)

24.3.2024 (SITA.sk) – Britská princezná Catherine a jej manžel princ William„nesmierne dojatí” prejavmi srdečnosti a podpory zo strany verejnosti, ktoré prichádzajú po tom, ako princezná z Walesu oznámila, že jej diagnostikovali rakovinu.

„Princ a princezná sú nesmierne dojatí milými odkazmi od ľudí zo Spojeného kráľovstva, z celého Commonwealthu a z celého sveta, ktorí reagovali na správu Jej kráľovskej výsosti,” uviedol hovorca Kensingtonského paláca.

„Veľmi ich dojala srdečnosť a podpora verejnosti a sú vďační za pochopenie ich žiadosti o súkromie v tomto období,” dodal.

Podporu britskej princeznej vyjadril celý svet, vrátane prezidenta Spojených štátov Joea Bidena a britského kráľa Karola III., ktorý tiež podstupuje liečbu rakoviny.

Ľudia sa zhromažďujú pri Kensingtonskom paláci, ktorý je kráľovskou rezidenciou v Londýne, a pri Hrade Windsor, aby princeznej prejavili podporu, pričom mnohí pri týchto kráľovských sídlach nechávajú kvety.

Viac k témam: Britská kráľovská rodina, Rakovina
Zdroj: SITA.sk – Princezná Kate je dojatá, podporu a srdečnosť jej prejavujú ľudia z celého sveta (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Pellegrini získal od väzňov v Leopoldove až 82 percent hlasov, Korčok však neskončil druhý

Vrábeľskí policajti s vyjednávačom úspešne zakročili v prípade 31-ročného muža v ťažkej životnej situácii