Priateľ hádzanárky Cynthie (†32) je obvinený z jej vraždy. Ten prišiel so svojou verziou. Pred čím ju varoval jej otec?

foto: facebook.com

foto: facebook.com

Juraj tvrdí, že si na veľa vecí nepamätá a jeho výpovede sú nejasné.Tento prípad sa však zamotal ešte viac, keď sa objavili nové dôkazy, ktoré spochybňujú jeho verziu udalostí. Vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Dunajskej Strede obvinil Juraja zo závažného zločinu vraždy. Ak sa obvinenia potvrdia, Jurajovi hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

Na pohrebe, ktorý sa konal 27. júla v Štúrove, sa s Cynthiou prišlo rozlúčiť približne 300 ľudí. Bolo to emotívne rozlúčenie, počas ktorého rodina a priatelia vyjadrili svoju hlbokú bolesť. “Pre nás to bola tá najlepšia mamička na svete, ktorá zbožňovala svoje dve deti. Bude im nesmierne chýbať. Toto sa nemalo stať,” zaznelo na pohrebe. Obzvlášť ťažko túto stratu nesie Cynthiin deväťročný syn, ktorý bol na pohrebe podopieraný svojím otcom a starým otcom Tiborom.

foto: facebook.com

Rodina Cynthie od začiatku nebola spokojná s jej vzťahom s Jurajom. “On robil na Finančnej správe. Dali mu ultimátum, že buď odíde, alebo ho vyhodia… Prakticky ho vyhodili. Bol problémový zamestnanec,” uviedol jej otec Tibor. Juraj mal byť nezamestnaný a dlhé roky sa živil len príležitostnými brigádami. “Celý čas nerobil, odkedy bol s dcérkou,” dodáva Tibor. Rodičia sa snažili Cynthiu presvedčiť, aby vzťah s Jurajom ukončila, no neúspešne.

Tento prípad je tragédiou nielen pre Cynthiinu rodinu, ale aj pre celú komunitu. Vyšetrovanie stále pokračuje a očakáva sa, že ďalšie dôkazy prinesú viac svetla do tejto mrazivej záležitosti. Ako sa bude prípad vyvíjať ďalej a aké dôkazy ešte prídu na povrch? To sú otázky, na ktoré odpoveď môže priniesť len čas a dôkladné vyšetrovanie.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.