Pri nehode zahynula mladá mamička, ktorá bola jednou z hrdiniek Siedmeho neba. Smúti aj Rozboril. Jej dcérka nemá ani rok.

Dopravní policajti zo Senice sú v týchto dňoch zaneprázdnení vyšetrovaním dopravnej nehody, pri ktorej prišla o život 30-ročná vodička osobného auta.

Nehoda sa odohrala pri ceste medzi obcami Popudinské Močidľany a Radošovce. Tragédia sa stala v momente, keď mladá žena viedla svoje vozidlo cez dlhú pravotočivú zákrutu. Z ešte neznámych dôvodov sa dostala do protismeru, čím vytvorila predpoklady pre fatálnu zrážku. Naproti idúci vodič nákladného auta sa snažil zrážke vyhnúť, avšak napriek jeho úsiliu došlo k tragickému stretu.

Následky nehody boli pre mladú vodičku smrtelné. Utrpela vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla. S ňou v aute cestovalo aj jej 10 mesačné dieťa, ktoré bolo našťastie riadne pripútané v detskej autosedačke. Dieťa bolo ihneď po nehode prevzaté záchranármi, ktorí ho s prioritou transportovali do nemocnice na ďalšie vyšetrenia.

Kamionista, zapletený do nehody, vyviazol bez zranení.

Vyšetrovanie tejto tragické udalosti je v plnom prúde. Polícia sa zameriava na zistenie presných príčin a okolností, ktoré viedli k tomuto smutnému koncu. V súvislosti s riešením psychických následkov nehody na miesto dorazil aj posttraumatický tím.

Za stratou mamičky smúti aj Rozboril. 

 

Pokračovanie článku nájdeš na druhej strane