in ,

Prezidentka Čaputová si zobrala čas na zanalyzovanie Matovičovho prorodinného balíka, rozhodnutie oznámi budúci týždeň (video)

1.6.2022 (Webnoviny.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová oznámi rozhodnutie, či podpíše protiinflačný balíček, na budúci týždeň. Prezidentka to v stredu povedala na tlačovej konferencii s tým, že ešte ju čakajú ďalšie rokovania. Ako uviedla, súčasťou rozhodnutia bude aj to, či sa obráti na Ústavný súd SR.

Parlament 24. mája schválil zákon o financovaní voľného času dieťaťa. Ten počíta s tým, že dieťa vo veku päť až 18 rokov môže získať príspevok na voľnočasové aktivity vo výške 60 eur.

Stúpnuť má aj daňový bonus a prídavky na nezaopatrené deti. Koaličná strana Sloboda a Solidarita a opozícia vyčítali predkladateľovi, ministrovi financií Igorovi Matovičovi (OĽaNO), že zákon sa prerokoval v zrýchlenom režime.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Daňový bonus, Prídavky na deti, prorodinný balíček, Skrátené legislatívne konanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezidentka Čaputová si zobrala čas na zanalyzovanie Matovičovho prorodinného balíka, rozhodnutie oznámi budúci týždeň (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Prezidentka Čaputová videla na Ukrajine bolesť a utrpenie, ale aj odhodlanie brániť svoju krajinu (video)

Sulík radí Matovičovi, aby sa nad sebou zamyslel a ak nezvláda svoju funkciu, nech ide preč