in ,

Prezidentka Čaputová má tretie výročie od svojej inaugurácie. Mám pocit, že som zažila minimálne dvakrát toľko času, zhodnotila

15.6.2022 (Webnoviny.sk) – Prezidentka SR Zuzana Čaputová si v stredu pripomína tretie výročie svojej inaugurácie. Vo svojom profile na sociálnej sieti skonštatovala, že má pocit, akoby za tie tri roky prežila omnoho viac. Pripomenula výmenu troch vlád, pandémiu koronavírusu, zdražovanie a vojnu na Ukrajine.

Hlava štátu zdôraznila, že súčasná doba plná kríz je podľa nej unikátnou skúškou hodnôt, trpezlivosti a tiež skúškou správne sa rozhodnúť. Dodala, že najťažšie pre ňu bolo splniť ambície, ktoré si vytýčila v inauguračnom prejave.

„Byť hlasom tých, ktorých nie je počuť, a teda prehovoriť, keď vidím, že veci nejdú dobrým smerom. A zároveň neprispievať ku ďalším konfliktom v politike a štiepeniam v spoločnosti. Sama viem, že sa mi táto snaha o rovnováhu nie vždy podarila,“ skonštatovala.

Čaputová sa zaviazala, že bude v úrade ďalej pokračovať v pokojnom a vecnom tóne spolu s jasnými priamymi posolstvami vtedy, keď to bude potrebné.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Koronavírus, rusko-ukrajinský konflikt, Zdražovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezidentka Čaputová má tretie výročie od svojej inaugurácie. Mám pocit, že som zažila minimálne dvakrát toľko času, zhodnotila © SITA Všetky práva vyhradené.

Pobrežie Iránu zasiahlo niekoľko zemetrasení, otrasy bolo cítiť až v Dubaji či oblastiach Perzského zálivu

Vlaky kategórie EC budú od pondelka (20. 6.) premávať po pôvodnej trase cez Nové Zámky a Štúrovo