Pôrod na kúpalisku: Izabela prišla na svet v Thermalparku Dunajská Streda ešte pred príchodom sanitky. Pomáhali návštevníci i plavčíci!

foto: ThermalPark

foto: ThermalPark

Thermalpark Dunajská Streda, známy svojimi termálnymi prameňmi, je obľúbenou destináciou pre turistov a miestnych obyvateľov. Park ponúka rôzne rekreačné aktivity, vrátane plávania a relaxácie v termálnych bazénoch. Návštevnosť parku sa zvyšuje najmä počas letných mesiacov, kedy sa sem chodí osviežiť veľké množstvo ľudí.

Rýchla reakcia personálu a plavčíkov na mieste bola kľúčová pre zabezpečenie bezpečného pôrodu. V podobných situáciách je prítomnosť vyškoleného personálu nevyhnutná. Príklad z Thermalparku ukazuje, aká dôležitá je pripravenosť a schopnosť rýchlo konať v núdzových situáciách. „Ďakujeme všetkým prítomným, ktorí pomáhali, a tiež našim plavčíkom za ich úžasnú duchaprítomnosť. Urobili ste skvelú prácu,“ píše kúpalisko na sociálnej sieti.

foto: facebook

Narodenie malej Izabely na kúpalisku v Dunajskej Strede je ukážkou toho, ako rýchla reakcia a spolupráca môžu zabezpečiť pozitívny výsledok aj v nečakaných a stresujúcich situáciách. Tento incident priniesol radosť nielen rodičom, ale aj všetkým prítomným, ktorí sa stali svedkami tejto mimoriadnej udalosti.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.