in ,

Po boku kontroverzného boxéra a youtubera sa objavila azda najkrajšia športovkyňa planéty. Pozri, akými pikantnými fotkami sa chvália

Boxer Jake Paul, ktorý je známy svojim kontroverzným vystupovaním a aktívnym pôsobením na YouTube, sa nedávno rozišiel so svojou bývalou priateľkou Juliou Rose. Netrvalo dlho a už má novú partnerku – nádhernú rýchlokorčuliarku Juttu Leerdam, ktorá patrí medzi najkrajšie športovkyne súčasnosti.

Jutta Leerdam, talentovaná rýchlokorčuliarka, zaznamenala minulý rok vynikajúce výsledky na Letných olympijských hrách v Pekingu. Po ich skončení sa jej päťročný vzťah s korčuliarom Cohenom Verveiom skončil. Prišla mu na neveru. Svoju ubolené srdce si začala rýchlo liečiť v novom vzťahu a našla si novú lásku. Ocitla sa v objetí kontroverzného boxera Jaka Paula, ktorý sa rozhodol nateraz zanechať svoju kariéru na YouTube a venuje sa boxu. Aj on sa však zotavuje z nedávneho rozchodu s bývalou priateľkou, modelkou Juliou Rose, s ktorou bol tri roky vo vzťahu so striedavými rozchodmi.

Jutta s Paulom na spoločnej fotografii, ktorú zdieľali na instagrame.
Jutta s Paulom na spoločnej fotografii, ktorú zdieľali na instagrame.

Leerdam oficiálne potvrdila ich vzťah prostredníctvom sociálnej siete, pričom spoločné fotky okomentovala slovami “Týmto je všetko povedané.” Naopak, Paul opísal Juttu ako “Ľadovú kráľovnú” a na svojom profile zdieľal spoločné fotografie.

Zdá sa, že boxer dokáže zaujať aj tie najkrajšie ženy na planéte.

 

Ďalšie fotografie nájdete na druhej strane článku

Hrôzostrašná nehoda na Veľkú noc. Vyhasli tri ľudské životy

Princezná sŕdc: Vzostupy a pády princeznej Diany