in ,

Nová mamička Kollára v zverejnenej konverzácii: “Nedonútil ma ísť na potrat a urobí mi zo života peklo”!

To, že sa Borisovi Kollárovi pri plodení potomkov darí, asi pripomínať nikomu netreba. Už pred voľbami mal však v súvislosti s tým problémy, keď  bývalá partnerka Barbora Richterová začala zverejňovať kompromitujúce informácie z jeho súkromia. Keďže má Richterová s bývalým predsedom parlamentu 2 deti, tak ho na svojej facebookovej stránke nešetrila. Zverejňovala informácie o tom, že Kollár má mať údajne ešte viac detí, než sám verejne priznáva, obviňovala ho zo zanedbávania ich spoločných dvoch synov a tiež z toho, že niektoré svoje partnerky posielal na potrat, pretože sa mu dieťa v tom čase nehodilo.

V tom čase zverejnila Ema Ferusová, bývalá Kollárova milenka informácie, že ju poslal na potrat rovno dvakrát. Richterová v súvislosti s tým tvrdila, že v čase Ferusovej tehotenstva boli tehotné ďalšie 2 ženy, z toho jednou mala byť podnikateľka Laura Vizváryová. Ďalšia mamička je fitnesska Vanesa z Humenného, ktorej syn je v približne rovnakom veku ako Laurin.

Práve Laura je aktuálne Kollárovou verejne potvrdenou partnerkou a zdá sa, že pri ňom stojí za každých okolností. V dôsledku toho na jej sociálnych sieťach neraz nájdete odkazy Kollárovej ex Richterovej, s ktorou si vymieňajú neraz i urážky.

Podľa najnovších informácií má vraj Kollár čoskoro privítať nového potomka, a to v apríli. Objavili sa dokonca fotky z konverzácie s budúcou mamičkou, a tie sú teda nečakané!

Pokračovanie a konverzácia je na druhej strane.

Ruské oblasti pri hraniciach s Ukrajinou hlásili prítomnosť viacerých bezpilotných lietadiel

Žiadna európska krajina nie je teraz pripravená na ruskú inváziu, myslí si ukrajinský prezident Zelenskyj