Categories: SlovenskoSprávy

Netradičné vianočné darčeky nájdete na swape v Avione

8.12.2022 (Webnoviny.sk) – Pre veľký záujem organizuje nákupné centrum Avion v Bratislave tento rok ďalší SWAP detských vecí, knižiek a hračiek. Zákazníci sa môžu do swapu zapojiť už túto sobotu 10. decembra 2022 od 10.00 hod. do 18.00 hod. Avion v predvianočnom období ponúka okrem swapu aj množstvo ďalších súťaží a aktivít pre celú rodinu.

“Veľmi nás teší záujem našich zákazníkov o originálne podujatia v Avione. Najmä jesenný swap detských vecí prekonal naše očakávania v návštevnosti. Tentoraz budeme akciu organizovať na väčšej ploche a posilníme aj sprievodný program. Swap je pred Vianocami skvelým miestom, kde môžu zákazníci pre detičky nájsť originálne darčeky. Zároveň môžu iným ľuďom posunúť oblečenie, knižky a hračky, ktoré už splnili svoju úlohu a môžu potešiť niekoho iného,” hovorí Petra Vojtasová, marketingová manažérka nákupného centra Avion v Bratislave

Swap bude prebiehať opäť v Komunitnom centre v Avione na 1. poschodí nad predajňou Office Shoes. Pre deti je prichystaný detský kútik, pre dospelých bude k dispozícii workshop Lucie a Tomáša z instagramového profilu peknebyvat s limitovaným počtom účastníkov. Viac informácií o detailoch swapu nájdete na webstránke Avionu. Podmienkou je, aby boli prinesené veci čisté a zachovalé, určené pre deti vo veku od 0 do 10 rokov. Množstvo vecí, ktoré môžete priniesť na swap, je limitované – môžete priniesť maximálne 20 kusov oblečenia, hračiek, kníh alebo doplnkov.

“Okrem swapu sme tento rok v Avione pred Vianocami pripravili pre deti a rodičov množstvo zaujímavých akcií a súťaží. Aj samotná vianočná výzdoba s tematikou Vianočného expresu je vytvorená tak, aby vytvorila pre deti nezabudnuteľnú atmosféru s magickým vláčikom, ktorý si môžu aj vyskúšať,” doplnila Petra Vojtasová.

Deti sa v Avione môžu zapojiť aj do originálnych Vianočných dielní v Komunitnom centre počas každej adventnej nedele do 18. decembra 2022 v čase od 11.00 do 17.00 hod. Vstup je zadarmo a detičky vyrábajú vianočného anjela či ozdoby na stromček so zvieracími motívmi.

Počas predvianočných dní môže byť aj nákup v Avione odmenený skvelými darčekmi! Za pokladničný doklad s nákupom nad 30 € si môžu zákazníci v špeciálnom Vianočnom stánku vyžrebovať hraciu kartičku so skvelými výhrami ako LEGO®, hracie konzoly, kolobežky či IKEA kuchynky a ďalších 10 000 skvelých darčekov pre všetky deti.

Informačný servis

Viac k témam: Avion, avionbratislava, avionvianoce, PR, swap, swapdetskychveci, zmenmetospolu
Zdroj: Webnoviny.sk – Netradičné vianočné darčeky nájdete na swape v Avione © SITA Všetky práva vyhradené.

Agentúra SITA

Recent Posts

Slovenská pošta zvyšuje dostupnosť doručovania zásielok, rozširuje partnerské prevádzky na balíky

Mnohé partnerské prevádzky na výdaj zásielok sú otvorené aj cez víkendy a do neskorých poobedňajších…

6 hodín ago

Reedukačné centrum pre dievčatá v Trstíne po rokoch skončí, zamestnanci si už hľadajú prácu inde

Generálny prokurátor po neohlásenej návšteve konštatoval, že podmienky v zariadení „sú katastrofálne a nehodné starostlivosti…

9 hodín ago

Posledné ruské útoky na ukrajinský energetický systém spôsobili škody za viac ako miliardu dolárov

Najväčšie škody v dôsledku masových útokov utrpeli tepelné a hydrogeneračné zariadenia, ako aj elektrické prenosové…

10 hodín ago

Tínedžer sa priznal na polícii v súvislosti s útokom na kandidáta do Európskeho parlamentu

„Zažívame nový rozmer antidemokratického násilia," povedala ministerka. Viac

11 hodín ago

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky…

11 hodín ago