in ,

Naď dostal Medailu cti od ukrajinského ministra obrany Reznikova (foto)

1.6.2022 (Webnoviny.sk) – Od ukrajinského ministra obrany Oleksiia Reznikova dostal minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) Medailu cti Ministerstva obrany Ukrajiny.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

„Veľmi pekne ďakujem, som naozaj veľmi poctený,” napísal na sociálnej sieti Naď. Podľa neho je ocenenie potvrdením vynikajúcich vzťahov medzi našimi krajinami, ale tiež medzi ministerstvami obrany a ozbrojenými silami oboch krajín.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

„Rezort obrany stojí pevne na strane Ukrajiny v ich náročnom boji proti šialenej a nezmyselnej ruskej agresii, ktorá priniesla smrť už tisíckam nevinných obetí vrátane dôchodcov, detí a žien. Oleksii, môžeš sa spoľahnúť, že slovenské ministerstvo obrany, vrátane našich ozbrojených síl, urobí všetko pre to, aby ste v tomto náročnom boji za mier, slobodu a nezávislosť zvíťazili,” uviedol Naď.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Minister obrany SR, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk – Naď dostal Medailu cti od ukrajinského ministra obrany Reznikova (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Daňová odborníčka Grant Thornton: Index daňovej spoľahlivosti nerieši problém s výsledkami daňových kontrol, hrozia reputačné a podnikateľské škody

Návštevnosť nákupných centier mierne narástla, do leta by mohlo dosiahnuť hodnoty z predpandemického obdobia