Agresívny ozbrojený muž v centre Bratislava napádal ľudí, policajti ho spacifikovali

Muž počas úteku zahodil na zem nôž, ktorý policajti zaistili.

4.3.2024 (SITA.sk) – Agresívny ozbrojený muž v nedeľu 3. marca popoludní v centre Bratislavy napádal občanov. Ako informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, polícii to nahlásili krátko po 16:40 a okamžite na miesto smerovali viaceré hliadky.

Na križovatke ulíc Námestie SNP a Treskoňovej ulice spozorovali muža zodpovedajúceho popisu, ktorý sa pred policajtmi dal na útek. Títo muža dobehli a za použitia donucovacích prostriedkov obmedzili na osobnej slobode.

Muž počas úteku zahodil na zem nôž, ktorý policajti zaistili. „Na mieste bolo zistené, že ide o 33-ročného Bratislavčana, ktorý bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania procesných úkonov. K zraneniu osôb v súvislosti s konaním tohto muža nedošlo, pri policajtoch sa na mieste následne pristavili viacerí svedkovia, ako aj samotní oznamovatelia tohto incidentu,” popísal hovorca.

Polícia začala trestné stíhanie a vzniesla obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania 33-ročnému Tomášovi B. z Bratislavy. Ďalšie okolnosti tohto skutku sú predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: Krimi
Zdroj: SITA.sk – Agresívny ozbrojený muž v centre Bratislava napádal ľudí, policajti ho spacifikovali © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.