Moderátor RTVS je konečne šťastný! So svojím partnerom sa vzali v Rakúsku. Pozrite sa na tie dúhové kravaty a aha ktorý politik im prišiel zablahoželať!!

Poslucháčom RTVS známy moderátor Marián Žáry Kukelka si splnil spolu so svojím partnerom sen. Po dlhých dvanástich rokoch spoločného života si povedal áno so svojím priateľom. Keďže na Slovensku nie sú registrované partnerstvá a ani manželstvá osôb rovnakého pohlavia umožnené, svoje áno si povedali v neďalekom Rakúsku.

Moderátor sa dlhé obdobie nestají, že patrí do skupiny LGBT. Na sociálnych sieťach pridával príspevky nie len s priateľom, ale aj zo známych dúhových pochodov. Zásnuby so svojím partnerom mali už pred troma rokmi, keď si práve moderátor pokľakol pred svojho partnera pri zrúcanine hradu Devín.

Moderátor netajil svoju orientáciu a po streľbe pri Teplárni pridal na svoj profil emotívny staus.

„Som gay. Som muž a cítim sa ako muž. Pred dvanástimi rokmi som sa stretol s Ondríkom a budúci rok sa budeme brať. V Rakúsku. Tam sa to dá a nezrútil sa tam svet. Skôr naopak. Tam ľudí ako ja nestrieľajú”, napísal vtedy Kukelka na sociálnu sieť.

 

Článok pokračuje na druhej strane + foto