in ,

MIMORIADNE! Len 14-ročný Robko si mal ľahnúť pod vlak. Zúfalá matka: “Bol to môj syn!” Čo sa vlastne stalo?

Pred školou v Hurbanove už horia sviečky. V piatok, 19. januára mal osobný vlak zraziť iba 14-ročného žiaka základnej školy. Rušňovodič už zrážke nedokázal zabrániť. Podľa vyjadrenia železníc mal rušňovodič zbadať ležať človeka v koľajisku, ale mnohotonový kolos už nedokázal včas zabrzdiť. K smrteľnej nehode došlo v úseku Chotín – Hurbanovo krátko pred 14.00 h., kedy osobný vlak zrazil osobu v koľajisku. “Podľa prvotných informácií si osoba na priecestí ľahla pod prichádzajúci vlak,” uviedla hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky Vladimíra Bahýlová.

Tragická zrážka sa mala stať len kilometer od železničnej stanice. Hoci vlak jazdil už v nižšej rýchlosti, nepomohlo to.

Totožnosť osoby, ktorá prišla o život, nebola po zrážke bezprostredné známa, keďže pri seba nemala žiadne doklady. O tom, že išlo o 14-ročné chlapca, ako prvá informovala TV JOJ“Bol to môj syn,” potvrdila mimoriadne smutnú správu na sociálnej sieti jeho mama Alžbeta.

Chlapec navštevoval deviaty ročník základnej školy v Hurbanove.

Článok pokračuje na druhej strane

Neuveriteľný rozchod ako z filmu! Muž jej povedal, že si ide kúpiť nohavice na svadbu. Zobral jej auto a už ho nebolo! Dôvod ťa zaskočí!

MIMORIADNE! Otec a jeho mladý syn sa dohodli, že odídu z tohto sveta. Zomreli pri Trenčíne brutálnym spôsobom. Na mieste boli mŕtvi!