Mimoriadna tragédia! V noci pri Galante zahynuli traja mladí ľudia vo veku 18 až 21 rokov. Toto sú okolnosti tragédie

V aute sa nachádzali štyria mladí ľudia, z toho dvaja chlapci a dve dievčatá vo veku 18 a 21 rokov. Prežila len jedna osoba, 21-ročné dievča, ktoré bolo s ťažkými zraneniami transportované záchranármi do nemocnice. Polícia miesto nehody uzavrela a na miesto okamžite dorazili všetky záchranné zložky.

„Polícia miesto nehody uzavrela a krátko na to zasahovali pri udalosti všetky záchranné zložky. Vzhľadom na závažnosť prípadu si nehodu prevzal galantský vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Polícia v súčasnosti vyšetruje príčiny, prečo dvadsaťročný vodič stratil kontrolu nad vozidlom a prešiel mimo cestu. Možné príčiny môžu zahŕňať nepozornosť vodiča, technickú poruchu vozidla alebo nepriaznivé poveternostné podmienky. Vzhľadom na závažnosť nehody si prípad prevzal galantský vyšetrovateľ.

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Podľa informácií od Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave budú vykonané ďalšie vyšetrovania, aby sa zistili presné okolnosti nehody.

Táto tragická nehoda má vážne dôsledky pre rodiny a blízkych zosnulých mladých ľudí. Ich stratu nemožno ničím nahradiť.

Záchranári, ktorí zasahovali na mieste nehody, vykonali všetky potrebné kroky na zabezpečenie preživšieho dievčaťa, ktoré je teraz v starostlivosti lekárov.

Polícia pravidelne apeluje na vodičov, aby dodržiavali rýchlostné limity a jazdili s ohľadom na poveternostné podmienky. V prípade, že sú vodiči unavení alebo pod vplyvom alkoholu, mali by sa vyhnúť riadeniu vozidla. Vodiči by mali tiež pravidelne kontrolovať technický stav svojich vozidiel, aby sa predišlo technickým poruchám, ktoré môžu viesť k nehodám.