in ,

Lukáš, ktorý spôsobil nehodu pri ktorej zahynuli Peter (†17) a Matej (†22), nahral arogantné video!..,,Nech idú do p… mat.rej!”


Dopravná nehoda pri Domaniži tragicky poznačila dve rodiny. Pri nehode zahynuli dve mladé osoby, ktoré mali život pred sebou.

Traja chalani sa vracali z Považskej Bystrici domov, keď na autobusovej zastávke videli kamaráta Mateja, ktorému ponúkli odvoz.  To bolo Matejove osudové rozhodnutie, ktoré ho stálo život.

“18-ročný vodič po prejdení ľavotočivej zákruty začal predchádzať pred ním idúce vozidlo, pričom dostal na mokrej vozovke šmyk a narazil bočnou stranou vozidla do rohu rodinného domu,” povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Šofér mal na aute CItroen xsara riskovať a na klzkej ceste nezmyselne predbiehať. V aute sa viezli štyria kamaráti Lukáš (18), Peter (†17), Matej (†22) a Martin (16). Jeden z nebohých chlapcov má byť bratom vodiča. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie.

“Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo dve ambulancie RZP, jednu ambulanciu RLP a vrtuľníkovú záchrannú službu k dopravnej nehode v Domaniži. Na mieste sa nachádzali štyri osoby. U dvoch z nich žiaľ lekár konštatoval exitus. Jedna osoba bola po prvotnom ošetrení transportovaná záchranármi do nemocnice v Považskej Bystrici s poranením hlavy. Ďalší pacient s poranením brucha bol transportovaný letecky do nemocnice v Žiline,” povedala hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Dvaja mladíci mali pochádzať z obce Domaniža. “Šoféroval 18-ročný chlapec, len nedávno dostal vodičák. Obiehal, nezvládol to, dostal šmyk. Vrazili do chalupy pani, čo len nedávno opravila fasádu potom, ako jej ju nabúral kamión,” povedal obyvateľ obce pre portál pluska.sk .

Niekoľko dní po nehode mal šofér Lukáš nahrať video. Prostredníctvom neho chcel vyvrátiť tvrdenia niektorých ľudí, podľa ktorých mal v nemocnici zomrieť.

Pokračovanie na druhej strane

Hasiči v Banskobystrickom kraji mali menej výjazdov, pri požiaroch však prišlo o život šesť ľudí

Karlos Vémola šokuje! Prezradil, čo ho priťahuje! “Niekomu sa páčia muži, niekomu čierne ženy a mne…”