in , ,

Liberáli v súčasnosti neuvažujú nad postavením kandidáta do nadchádzajúcich prezidentských volieb, prezradil Gröhling

30.7.2023 (SITA.sk) – Strana Sloboda a Solidarita (SaS) v súčasnosti neuvažuje nad postavením kandidáta do nadchádzajúcich prezidentských volieb. Ako ďalej uviedol podpredseda liberálov Branislav Gröhling v diskusnej relácii V politike televízie TA3, ak sa exminister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok (nomin. SaS) rozhodne kandidovať, SaS ho určite podporí.

„Samozrejme, boli by sme radi, keby to bol človek, ktorý bude pokračovať v hodnotách súčasnej prezidentky Zuzany Čaputovej. Korčok naozaj kontinuálne bude vedieť Slovensko smerovať na západ, bude to liberálna slobodná krajina, bude to demokratická krajina a nebudeme sa tu pozerať niekde na Rusko,” uviedol Gröhling.

Viac k témam: exminister zahraničných vecí a európskych záležitostí, Kandidát na prezidenta, podpredseda SaS, Prezidentka SR, Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Liberáli v súčasnosti neuvažujú nad postavením kandidáta do nadchádzajúcich prezidentských volieb, prezradil Gröhling © SITA Všetky práva vyhradené.

Na Moskvu zaútočili drony, útok zastavil prevádzku letiska Vnukovo a uzavreli aj ulicu v mieste v dopadu

Slovenská výprava sa s Európskym olympijským festivalom mládeže rozlúčila vo veľkom, na záver podujatia získala druhé zlato (foto)