Bolo to inak? Tomy Kotty sa rozrozprával o útoku na Ráchel. “Mal som celé ruky od krvi, ale od svojej!” A dodal, že Ráchel mala byť agresívna aj pri svojom expartnerovi, po ktorom…

Bývalá misska Ráchel Karnížová a moderátor Tomy Kotty ešte pred prá mesiacmi zverejňovali na sociálnych sieťach zamilované fotografie. Ľudia im želali lásku a šťastnú budúcnosť. O to viac verejnosť zostala šokovaná po tom, čo Ráchel zverejnila fotky na ktorých bola od krvi a obvinenia na adresu svojho expartnera Tomyho. Ten ju podľa jej slov mal psychicky, ale aj fyzicky napádať. Všetko to vyvrcholilo v noci z piatka na sobotu, keď jej rozmlátil byt.

Tomy sa vtedy vyjadril pre portál topky.sk. Všetko oľutoval a chybu si priznal: „Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ je to pravda a veľmi, ani neviete, ako ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy, žiadnych okolností,“ povedal Tomy a dodal, že sa rozhodol svoj problém radikálne riešiť:  „Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu a tak, ako som Ráchel veľmi miloval a stále milujem, mi to doteraz moja hlava neberie, čo sa stalo, chcem nielen jej, ale aj sebe dokázať, že sa viem zmeniť a byť lepším človekom a mužom…“dodal.

Tomy sa po absolvovaní liečenia k incidentu nevyjadroval. Odhodlal sa až v podcaste, ktorý s nim natočil Filip Sulík.

ČLÁNOK POKRAČUJE NA DRUHEJ STRANE

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.