Správy

Kuriozita na festivale Lovestream: Žena najprv spievala s Macklemorom, potom ju zatkla polícia. Zabudla, že je v pátraní!

Počas koncertu si Macklemore vybral z davu divákov práve túto 24-ročnú Bratislavčanku, ktorá nadšene prijala jeho pozvanie na pódium. Spoločne s raperom zaspievala a zaznamenala si tento výnimočný moment na svojom mobilnom telefóne, následne ho zdieľala na sociálnych sieťach. Avšak táto radostná chvíľa netrvala dlho.

Polícia neskôr informovala na sociálnych sieťach o priebehu udalostí, ktoré viedli k zadržaniu hľadanej ženy. Jeden pozorný občan, ktorý pravidelne sleduje stránku venovanú pátraniu po osobách, si na zdieľanom videu všimol, že žena na pódiu je hľadaná. Neváhal a okamžite kontaktoval políciu. „Zásah polície bol rýchly a účinný,“ uviedla hovorkyňa bratislavskej polície. Po skončení vystúpenia, keď žena opustila pódium, bola ihneď zatknutá a eskortovaná do ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

foto: facebook Polícia SR

Prípad tiež ukazuje na význam sociálnych sietí pri pátraní po hľadaných osobách. „Tento incident je jasným príkladom toho, ako rýchlo a nečakane môžu byť osoby v pátraní odhalené a zadržané, aj vďaka aktívnemu zapojeniu verejnosti,“ poznamenal jeden z komentátorov stránky Polície SR. Verejnosť je tak čoraz viac zapájaná do pátrania po hľadaných osobách, čo môže v budúcnosti viesť k rýchlejšiemu a efektívnejšiemu odhaľovaniu zločincov.

Festival Lovestream, známy svojím významom na slovenskej hudobnej scéne, prilákal tento rok tisíce fanúšikov a popredných svetových interpretov.

Page: 1 2

Marko Martinovič

Recent Posts

Najväčší škandál v parlamente či hrubé útoky na demokraciu, Gröhling a Kolíková zhodnotili odvolávania

Predseda SaS Gröhling pripomenul, že úlohou opozičných poslancov je vládu kontrolovať.

3 hodiny ago

S jednou sa vyspal, druhú už stihol chytiť za… Matúš je jednoznačne CASANOVA FARMY!

Vzťah medzi Klárou a Matúšom na Farme prináša neustále napätie. Klára otvorene priznáva, že Matúš…

5 hodín ago

Post podpredsedu parlamentu naďalej patrí Progresívnemu Slovensku, opoziční lídri hovorili aj o stretnutí s Pellegrinim (foto+video)

Šimečka pokladá svoje odvolanie z postu podpredsedu Národnej rady SR za osobnú pomstu premiéra Roberta…

5 hodín ago

Traja poslanci Hlasu nepodržali koalíciu pri odvolávaní Šimečku, národniari žiadajú od Šutaja Eštoka opatrenia

SNS verí, že išlo o jednorazový jav a že cieľom hlasovania nebolo rozbíjať jednotu koalície…

5 hodín ago