Kollárova ex zverejnila nechutné FOTO. “Udieral ma fackami z celej sily do tváre. Zhodil ma na zem, stratila som vedomie.”

Spoločenským i politickým dianím otriasla kauza okolo Borisa Kollára a jednej z jeho mamičiek, Barbory Richterovej, s ktorou má politik dvoch synov. Richterová zverejňovala kompromitujúce informácie o Kollárovi už niekoľko týždňov na svojom Facebooku, teraz však poslala list všetkým poslancom Národnej rady.

Vo videu i liste opisuje situáciu, ktorá sa mala odohrať v USA, pričom obviňuje Kollára: “Celý incident začal s tým, že som požiadala Borisa aby mi pomohol s našim synom, bola som veľmi unavená a chcela som si len na chvíľu oddýchnuť.” opísala situáciu Richterová. “Došlo medzi nami k hádke a nasilu som mu dala malého do rúk. Odmietam tvrdenie, že som mu nášho syna hodila 5, 10 alebo 15 metrov cez celú obývačku. Žiaľ, povedala som mu pri tom vulgarizmus. […] v okamžiku na to ma začal udierať fackami z celej sily do tváre. Snažila som sa pred ním utiecť a zavolať 911, no vytrhol mi z ruky telefón. Dobehol ma na poschodí, kde ma zhodil na zem a pokračoval v bitke, až som stratila vedomie.” Zároveň vo videu povedala, že Vitteková klame, keď tvrdí, že k takejto situácii nedošlo: “Vtedy keď ma uvidela ležať na posteli dobitú, si sadla ku mne, a povedala, že chce odtiaľto odísť.” 

Boris Kollár fyzický útok potvrdil: “Áno, vybehol som po nej a dostala pár faciek. A musím povedať, že som to nikdy v živote žiadnej žene nespravil.” Napriek tomu však vinu necíti: “Nebudem sa za to ospravedlňovať. […] Z piatich metrov vulgárnymi nadávkami hodila môjho syna a mohla ho zabiť. Malá ešte nevedel chodiť, lezúň, keby tam nebola tá taburetka, tak ho zabije. To dieťa by dneska už nežilo.” Podľa Kollára museli dieťa okamžite skontrolovať.

Richterová okrem tohto vyjadrenia zverejnila niekoľko fotiek, ktorými sa snaží Kollára zdiskreditovať.

Dnes zverejnila ďalšie vyjadrenie o Kollárovom otcovstve:

Nie je k dispozícii žiadny popis.
FOTO: FB Barbora Richterova

 

Ďalšie fotografie nájdete na druhej strane