in ,

Keď pravda bolí: týchto 10 vecí si odmietame úprimne priznať

Šťastní ľudia sa snažia prijať svoj život taký aký je, a to je ich tajomstvo spokojnosti. Nenosia ružové okuliare, ani nefičia na drogách. Avšak väčšina z nás si odmieta pripustiť niektoré fakty, ktoré nás nútia robiť dookola tie isté chyby. Tu sú niektoré z nich:

 

1. Nikoho nezaujímajú tvoje problémy

Je to skutočne tak. Aj keď ti niekto poradí či pomôže, v skutočnosti má každý z nás dostatok svojich problémov a trápení. Aj preto je dôležité uvedomiť si, že nikoho v skutočnosti nezaujímajú tvoje problémy v práci, ani bolesť krížov.

Loneliness in America: How the Pandemic Has Deepened an Epidemic of  Loneliness — Making Caring Common

2. Tvoj život je každým rokom nudnejší 

Kde sú časy, kedy sme ako deti každý deň zažívali nové a nové veci? Nuž, sú už nenávratne za nami. Je pravdou, že život dospelého pracujúceho človeka sa točí v stereotypoch, ktoré sa neustále cyklicky opakujú. Nezdá sa ti, že Vianoce sú čoraz častejšie?

959,755 Loneliness Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock |  Miss you funny, Come back, Alone

3. Tvoj život nemá vopred daný zmysel

Nedá sa zistiť, či náš život má nejaký špecifický cieľ, a už vôbec nie, či máme každý špecifickú a jedinečnú úlohu vopred danú. Sme to práve my, ktorí určujeme svojim životom zmysel. My si musíme vybrať svoje poslanie a nájsť svoje miesto vo svete.

Loneliness Part 1: All Alone in a Crowded World - WiseSeed Health Solutions

4. Naši najbližší nás vedia zraniť najviac

Naša rodina či najbližší priatelia k nám majú najbližšie, preto poznajú naše slabiny. Niekedy sa stane, že nás zasiahnú priamo tam, kde to najviac bolí a práve tí najbližší sú potom našimi nepriateľmi.

Feeling Lonely in a Relationship? Here's What to Do | TIME

5. Vždy sa nájde niekto lepší

Nikto nie je v ničom nenahraditeľný. Aj ten, kto je vo svojom odbore najlepší na svete môže čeliť konkurencii. Je to tak i vo vzhľade: môžeš byť najkrásnejšia žena na svete, no vždy sa nájde niekto, komu sa nebudeš páčiť.

 

Ďalšie úprimné pravdy nájdeš na druhej strane

Malé obce bojujú o prežitie a chýbajú im peniaze. V spájaní im bránia nedostatočné právomoci

Bielorusko odsúdilo opozičnú líderku Cichanovskú na 15 rokov väzenia, tresty dostali aj štyria ďalší